İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

Ethereum balinaları tarafından tercih edilen varlık sürekli değişiyor, listede bu sefer majör altcoin var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink (LINK), son 24 saat içinde ilk 100 Ethereum (ETH) balinası tarafından en çok işlem gören varlık oldu. Ethereum balinaları, tarafından yaygın olarak tutulan token haline geldi. Üstelik LINK, en iyi balinalar tarafından en çok satın alınan ve satılan token açısından Shiba Inu’yu (SHIB) geride bıraktı.

En büyük Ethereum balinalarından gelen ilgi sonucunda Chainlink fiyatı son 24 saatte önemli ölçüde arttı. 21. sırada yer alan kripto para birimi, bir anda en popüler varlık haline geldi.

Chainlink (LINK), en iyi Ethereum balinalarından ilgi görüyor

WhaleStats’tan alınan verilere göre, Chainlink (LINK), ilk 100 Ethereum balinasından talep gördü. Ortalama olarak, balinalar son 24 saat içinde 105,877 $ karşılığında 7.710 LINK token satın aldı. LINK token, Ethereum balinaları tarafından yaygın olarak tutulan meme coin Shiba’yı da geçti. Shiba Inu, Robinhood uygulamasında kısa süre önce listelendikten sonra büyük ilgi görmüştü.

10. en büyük Ethereum balinası Three Arrows Capital , Perşembe günü yaklaşık 1.855.555$ karşılığında yaklaşık 135.989 Chainlink tokenı satın aldı. Benzer şekilde, ETH balinası “Radagast” da dahil olmak üzere diğer balinalar, son 24 saat içinde 3.736.964 dolara 269.816 LINK satın aldı ve ETH balinası “Great Goblin” 199.015 LINK için 2.756.357 dolar ödedi. 

LINK fiyatı cazip hale geliyor

Belirteçte satın almanın büyük bir kısmı, son zamanlardaki kayıplardan kaynaklanıyor gibi görünüyor. Token son zamanlarda bir ayın en düşük seviyesine ulaştı ve balinaların biriktirmesi için cazip bir fiyata denk geldi.

Chainlink (LINK), Ethereum balinalarının ilgisini çekerek 14 Nisan’da aylık en düşük fiyatı olan 13.45$’a düştü. Token fiyatı bu düşük seviyeden yaklaşık %5 arttı ve en son 14$ civarında işlem görmesini sağladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin