Bu söylenti Ethereum balinalarının gözlerini yeniden Shiba’ya çevirmesine mi yol açtı?
Bu söylenti Ethereum balinalarının gözlerini yeniden Shiba’ya çevirmesine mi yol açtı?

Bu söylenti Ethereum balinalarının gözlerini yeniden Shiba’ya çevirmesine mi yol açtı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar aniden SHIB’yi alımlarına yoğun ilgi göstermeye başladı. Whalestats verilerine göre, en büyük 1000 ETH cüzdanı bir kez daha Shiba Inu tokenine ilgi duymaya başladı ve Shib, en çok satın alınan ilk 10 tokenden biri oldu.

TheCryptoBasic haberine göre, 13 Ocak’ta dünyanın üçüncü en büyük ETH Balinası Light’ 1.9 milyon dolara 58.900.000.000 Shiba Inu tokeni satın alarak SHIB’yi cüzdanındaki en büyük kripto varlık yaptı. Shiba, son 24 saatte %20’den fazla artarken, “ZeroHedge” Robinhood’un SHIB’i Şubat başında listeleyebileceğini iddia etti.

ZeroHedge’in resmi Twitter hesabı 1 milyondan fazla takipçiye sahip ve popüler haber toplayıcı kaynaklarından biridir. Bu nedenle, bu rapor büyük ilgi gördü ve Robinhood listesiyle ilgili söylentiler yeniden canlandı.

Bu raporlar, Robinhood ekibinden herhangi bir resmi açıklama gelene kadar yalnızca söylenti olarak kabul ediliyor. Borsanın kendisi yalnızca borsada listelenmeyle ilgili haberleri doğrulayabilir. Genellikle borsalar, lansmandan kısa bir süre öncesine kadar herhangi bir ayrıntı vermez, hatta hangi varlıkları listelemeyi planladıklarını bile, bu onların politikalarına ve uluslararası piyasa manipülasyonu yasalarına aykırıdır.

Her neyse, SHIB bu söylentilerin ardından yukarı yönlü bir sıçrama gördü. Ticarette, tüm profesyonel tüccarların tek bir ortak stratejisi vardır, yani “Söylentiyi Satın Al, Haberleri Sat” ve aynı şey şu anda SHIB tokeni için oluyor gibi görünüyor.

Balinaların tokene olan ilgisi nedeniyle, Shiba Inu, Coinmarketcap’a göre son 24 saat içinde en iyi 50 kripto para birimi arasında en çok kazanan oldu.

Shiba Inu (SHIB) şu an ne kadar?

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz  bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin