Ethereum balinaları Shiba Inu'dan vazgeçmiyor! Bir günde devasa alımlar...
Ethereum balinaları Shiba Inu'dan vazgeçmiyor! Bir günde devasa alımlar...

Ethereum balinaları Shiba Inu’dan vazgeçmiyor! Bir günde devasa alımlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En zengin 1000 Ethereum cüzdanı, meme para birimi Shiba Inu’yu biriktirmeyi sürdürüyor. WhaleStats’a göre, en iyi Ethereum cüzdanları tek bir günde 88 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı.

Bu yatırımcıların, köpek temalı tokenlerin saltanatının sona erdiğini düşünmedikleri son alımlarından açıkça görülüyor. Balinaların Shiba Inu birikimleri, meme tabanlı kripto paranın büyük cüzdanlardaki saltanatını sağlamlaştırıyor.

Shiba Inu için olumlu duygular

En büyük 262. Ethereum cüzdanı, bu adresten 24 saat içinde 34 milyon dolardan fazla Shiba Inu satın aldı. 29. en büyük Ethereum cüzdanı, yaklaşık 40 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı. Diğer Ethereum balinaları ise 1 ila 12 milyon dolar değerinde SHIB’yi satın aldı. Bu balinalar, en yüksek Shiba Inu holdinglerinden bazılarına sahip ve satın alma hareketleri, piyasadaki büyük cüzdanlar arasındaki olumlu Shiba Inu hissini gösterir.

14. en büyük kripto varlığının piyasa değeri, bir önceki ayda kabaca yüzde 45 azaldı. Dogecoin’in Ethereum tabanlı rakibi SHIB, bir meme token. Kripto para birimi, çeşitli mağazalarda veya merkezi olmayan bir borsa olan ShibaSwap’ta, NFT’lerin satın alınması ve stake edilmesine yarayan mallar için ödeme yapmak için kullanılabilir.

WhaleStats verilerine göre, ilk 1000 Ethereum cüzdanı, 1.155 milyar dolarlık SHIB’e sahip ve Ethereum dışındaki varlıklarının yüzde 13.78’ini temsil ediyor. Yalnızca FTX Token (FTT), yüzde 15,56 ile SHIB’in önünde.

CoinMarketCap’e göre, bugün SHIB fiyatı 0,0000021 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 768,319,519 dolar seviyesinde seyrediyor. Shiba Inu son 24 saatte %0.41 arttı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin