En iyi Ethereum balinaları bu meme coin'i biriktiriyor! Yatırımcılar için ne anlama geliyor?
En iyi Ethereum balinaları bu meme coin'i biriktiriyor! Yatırımcılar için ne anlama geliyor?

En iyi Ethereum balinaları bu meme coin’i biriktiriyor! Yatırımcılar için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) üzerindeki en iyi kripto yatırımcıları, satın almalarıyla haberlerde trend oldu. Varlıklara göre en iyi 1000 balina, meme coin olan Shiba Inu’ya ilgilerini artırdı.

Ethereum balinaları neden zingabet deneme bonusu bu meme coin’e yöneliyor?

17 Şubat’ta WhaleStats’tan gelen yeni veriler, SHIB’nin toplam varlıklarla altcoinler listesinin başında gelmesiyle Ethereum balinalarının varlıklarının 2 milyar doları aştığını gösterdi. İlk 1000 ETH cüzdanı 18.266.568.894.208 SHIB tokeni tutuyordu. Bu, yazım sırasında 2.604.410.281 dolar olarak gerçekleşti.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1494156262522908672

Bu, buradaki ilk alım baskını değildi. 16 Şubat’ta WhaleStats platformu, varlıklarının en büyük kısımlarını içeren yeni bir kripto varlık listesini tweetledi. Meme kripto para birimi Shiba Inu, 1.701.965,649 dolar değerinde toplam %16,74 ile ilk sırada yer aldı.

Bunun dışında, kripto balinaları ayrıca 19.919 MATIC token için ortalama 36.735 dolarlık Polygon’u yuttu. Aslında, metaverse oyunu Decentraland geçen hafta ilk 10’a girdi. İlginç bir şekilde, balinalar 5.502 MANA satın almak için ortalama 18,505 dolar düştü.

Genel olarak, SHIB 2022’ye ilginç bir başlangıç yaptı. Birkaç aksaklığa rağmen, varlıkların çoğu “kırmızı bölgede” hareket ettiğinden altcoinlerin çoğundan daha iyi performans gösterdi. Ancak, herkes aynı sayfada değildi. Binance Smart Chain (BSC) balinaları, ikinci en büyük meme coin’e karşı aynı coşkuyu göstermedi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin