En büyük Ethereum balinaları neden bu meme coin'e yöneliyor?
En büyük Ethereum balinaları neden bu meme coin'e yöneliyor?

En büyük Ethereum balinaları neden bu meme coin’e yöneliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Balinaları tarafından en sevilen meme coin’in Shiba Inu olduğu bir kez daha kanıtlandı. WhaleStats’a göre, en büyük ETH cüzdanları tarafından tutulan SHIB’lerin toplam değeri 2 milyar doları aştı. Bu arada, son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasına geri dönmeyi de başardı. Shiba Inu, bu ayın başından beri haberlerde yer alıyor. Yaklaşan projeleri ile topluluğa olumlu bir dalga gönderdi. En büyük ETH cüzdanları giderek daha fazla SHIB satın alırken, sahipleri için bir başka iyi işaret.

En büyük Ethereum cüzdanları Shina Inu’ya gidiyor

WhaleStats’a göre, Ethereum balinaları şu anda 18.6 trilyondan fazla SHIB ile 2.7 milyar dolar değerinde Shiba Inu tokenini elinde tutuyor. Bu hareket, meme-coini, en büyük Ethereum cüzdanları arasında dolar bazında en büyük token haline getirdi.

DOGE katilinin ardından, Balinalar ayrıca 1.7 milyar doları aşan büyük miktarda FTX tokenini da elinde tutuyor. USDC stabil coin, 1.1 milyar doların üzerinde değerle 3. sırada yer alıyor.

Araştırmaya başladığımızda, SHIB son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasına girdi. Sadece bu değil, ikinci en büyük meme coin son 30 günde balinalar tarafından satın alınan ilk 10 kripto paraya girdi.

Shiba Inu için sırada ne var?

Son zamanlarda, Shiba Inu, toplam 1.175.078 adresle tüm zamanların en yüksek yatırımcı seviyesine ulaştı. Bunların hepsi SHIB tokenleri ile kendi metaverse’sini oluşturmanın en son duyurusu olan Shiberse ile bağlanabilir.

Öte yandan, Shiba Inu topluluğu organize token yakımlarına tam destek veriyor. Meme coin yakma izleyicisi, son 24 saat içinde 100 milyondan fazla SHIB tokeninin yakıldığını açıkladı.

Shiba Inu, son 24 saatte %0,74 artışla 0.000031 dolar ortalama fiyattan işlem görüyor. Meme coin ayrıca 24 saatlik ticaret hacminde %17’lik bir artış gördü. SHIB toplam 17.06 milyar dolarlık piyasa değeri ile 14. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin