Ethereum balinaları hızını arttırdı! ETH fiyatı nereye gidiyor?
Ethereum balinaları hızını arttırdı! ETH fiyatı nereye gidiyor?

Ethereum balinaları hızını arttırdı! ETH fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları ETH fiyatını 3000 dolara yaklaştırıyor. Varlık, Mart ayının başından bu yana kaybettiği kazanımların bir kısmını telafi etmek için geçen hafta %15 artış kaydetti. Küçük yatırımcılar ise balinaların hızına yetişmekte zorlanıyor. Balina etkinliği, son günlerde ETH geliştiricileri için bir endişe kaynağı haline geldi.

Balinalar Ethereum’u 3.000 dolara taşımaya çok yakın!

İkinci en büyük kripto para, birkaç hafta sonra tekrar 3000 dolara ulaşma eşiğinde. Yazım sırasında varlık 2.846 dolardan işlem görüyordu ve direnç noktasını aşmaya yönelik artış, varlığın yeni zirvelere ulaşması için önemli bir seviye olabilir.

Zincir üstü veriler, ETH fiyatlarıyla paralel olarak artan balina faaliyeti modelinin göstergesidir. Hafta sonu boyunca, Ethereum ağındaki balina aktivitesi 8 milyar doları aştı ve bu da onu 24 Şubat’tan bu yana en yüksek seviye haline geldi.

Elde edilen verilere göre borsalardan Ether çıkışları, büyük kripto borsalarından bir günde çekilen yaklaşık 200.000 ETH ile yeni zirvelere ulaştı. Öte yandan, küçük yatırımcılar balinaların coşkusuna ayak uyduramadı. Küçük yatırımcıların piyasa çöküşünden bu yana, günlük hacme katkısı istikrarlı bir şekilde azalırken, etkileri minimum düzeyde kaldı.

Ethereum, hafta boyunca etkileyici bir şekilde %15 kazanarak 2.979.99 dolara ulaştı.İşlem hacimleri yeni bir zirveye ulaşırken, piyasa değeri yaklaşık 400 milyar dolara yükseldi.

Geliştiricilerin endişesi

Ethereum geliştiricileri, yatırımcılardan gelen iyimserliğin ağın karmaşıklığını etkilediğini söylüyor. Ethereum geliştiricisi olan Peter Szilagyi’ye göre, karmaşıklıktaki artış ağ için başarısızlıkla sonuçlanabilir.

Szilagyi’ye göre, artan karmaşıklığın potansiyel nedeni olarak geliştiriciler ve araştırma ekibi arasında daha net iletişim kanalının olmaması. Bu düzeltilmezse, hem Ethereum hem de daha geniş kripto para piyasaları için ciddi sorunlara neden olabileceğini de sözlerine ekledi.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin