Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?
Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

Ethereum balinaları hareketlendi: ETH gözünü 200 dolara dikti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir süredir suskun olan Ethereum balinaları bugün hayli şaşırtıcı bir dizi transfer gerçekleştirdi. Balina gözlemcisi Whale Alert’ın tespitinde göre yüzlerce milyon dolar değerinde ETH transfer edildi.

Ethereum balinaları 242 milyon dolar taşıdı

24 saatten kısa bir süre içinde ETH balınalarının 1 milyon 251 bin 291 ETH’yi transfer ettiği belirlendi. Bu haberin yazıldığı esnada söz konusu tutar 242 milyon dolara tekabül ediyor.

Adeta ağız sulandıran bu meblağa yalnızca altı ETH işlemiyle ulaşıldı. Üç işlemde 200 bin ETH taşınırken iki işlem 270 bin ETH, bir işlem ise 240 bin ETH içeriyordu. Transferlerin tam tutarları şöyle:

  • 3x 200.000 ETH
  • 2x 270.000 ETH
  • 1x 240.000 ETH
  • 2x 140.000 ETH
  • 1x 180.000 ETH

Bu büyük işlemlerin arkasındaki sebep belirsizliğini koruyor fakat asıl ilginç olan bu transferler için ödenen “komik” ücretler.

Transfer başına 1 dolardan az ödendi

Her işlemin 1 doların altında ücretlerle tamamlandığı aktarıldı. Kripto para birimlerinin bu yeteneği gelecekte bu paraların yeni finansal düzenin kontrolünü ele alacağı tahminlerini kuvvetlendiriyor.

Mart çöküşünden beri tüm kripto para birimleri kayıplarını kademeli olarak telafi ederken Ethereum da bu kervana katıldı. ETH’nin bir sonraki durağı 200 dolar olabilir.

TradingView’dan “Romeo_Deris” isimli trader, Ethereum fiyatının 200 doların bile üzerine ulaşabilecek konumda olduğunu açıkladı. Trader, ETH’nin şu anda yükselen bir kanalda olduğunu ve nisan ayı sonunda 200 dolara, önümüzdeki ay ise 220 dolara ulaşacağını iddia etti.

cryptopolitan

Weiss Kripto Sıralaması açıklandı: Birinci Bitcoin veya Ethereum değil!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin