Kripto para piyasası düşerken en büyük Ethereum balinaları hangi kripto paralara yatırım yapıyor?
Kripto para piyasası düşerken en büyük Ethereum balinaları hangi kripto paralara yatırım yapıyor?

Kripto para piyasası düşerken en büyük Ethereum balinaları hangi kripto paralara yatırım yapıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları genel bir düşüşün etkisindeyken piyasanın en büyük yatırımcıları hangi kripto paraların ticaretini yapıyor. Blockchain verilerine bakarak bunu tespit etmek mümkün.

WhaleStats Blockchain izleme hizmetinde “Light” olarak etiketlenen Ethereum zincirindeki en büyük adreslerden biri, yakın zamanda büyük bir satın alma daha yaptı. Düzeltme dönemlerinde, kripto varlıkların önemli bir indirimle satın alma fırsatı nedeniyle balinalar daha aktif hale geliyor.

Üçüncü en büyük Ethereum cüzdanında bulunan varlıklar

Light’ın toplam varlık değeri şu anda sadece üç önemli varlıkla yaklaşık 2,9 milyar dolar. Balinanın cüzdanında tuttuğu en büyük kripto varlık, yalnızca 300 sahibi ve izlenen piyasa verisi olmayan RON tokeni.

WhaleStats holdings

Kaynak: WhaleStats

Resmi merkezi borsalarda listelenmeyen kripto varlıkların gerçek değerini belirlemek zordur; Bu nedenle, arkasındaki gerçek likiditeyi veya gerçek değerini belirlemenin bir yolu yoktur. Shiba Inu tokeni, yaklaşık 1 milyar dolar değerinde balinaların elinde ikinci sırada yer alıyor.

Ek olarak, balina “Wrapped Bitcoin”, USDC stabil kripto para ve CRO tokenlerini tutuyor. Ayın başından bu yana, balina portföyünün neredeyse 600 milyon dolarını kaybetti. Satışın en büyük kısmı, yılın başından bu yana değerinin %12’sini kaybeden Shiba Inu tokenine bağlı.

Birinci ve ikinci en büyük balinalar beklemede

Ethereum ağındaki üçüncü en büyük balina en az iki önemli token pozisyonuna sahipken, ağdaki birinci ve ikinci en büyük cüzdanlar neredeyse hiç kripto varlık tutmuyor.

Ethereum chart

Hem “Itachi” hem de “Naruto’nun” portföylerinin %99’u Ethereum’dan oluşuyor; bu, piyasadaki en büyük oyuncuların kripto piyasası düzeltmesi sırasında riskten kurtulmayı tercih ettiğini gösteriyor. Ether, geleneksel finansal varlıklara kıyasla volatil kalırken, Shiba Inu gibi daha küçük altcoinlere göre hâlâ daha fazla istikrarlı bir görünüme sahip.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin