Ethereum balinaları düşüşte bu meme coin'i biriktiriyor!
Ethereum balinaları düşüşte bu meme coin'i biriktiriyor!

Ethereum balinaları düşüşte bu meme coin’i biriktiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) geçen hafta büyük bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu fiyat hareketi, en büyük Ethereum (ETH) balinalarını daha fazla SHIB tokeni biriktirmeye teşvik etti.

ETH balinaları Shiba Inu satın alma çılgınlığı mı yaşıyor?

WhaleStats verilerine göre, iki Ethereum balina cüzdanı son 24 saatte 533 milyardan fazla Shiba Inu tokeni satın aldı. Bu kümülatif satın alma 5.6 milyon doları buldu. Bu hareket, SHIB tokeninin geçtiğimiz gün en büyük 100 ETH balinasının ilk 10 alımında yer almasına yardımcı oldu.

“Gimli” adlı Ethereum balina cüzdanı, iki işlemde tek başına 386 milyar (4.06 milyon dolar) Shiba Inu ekledi. Ancak balina, tek en büyük işlemlerde yaklaşık 200 milyar SHIB tokeni (2.075 milyon dolar) satın aldı. Verilere göre, “BlueWhale0159” adlı başka bir ETH balinası, tek bir işlemde 147 milyar (1.55 milyon dolar) topladı.

Araştırdığımızda, veriler Shiba Inu’nun dolar değerine göre en büyük 100 ETH balinasının elinde tuttuğu en büyük token olduğunu gösteriyor. Balinaların en büyüğü, yaklaşık 540 milyon dolar değerinde SHIB tokeni tutuyor. Bu, toplam varlıklarının yaklaşık %21,23’ünü oluşturuyor. Bununla birlikte, Decentraland (MANA), balinalar tarafından en yaygın olarak tutulan tokendir.

Balina takipçisi, en büyük 2000 Ethereum balinasının 633.9 milyon dolar değerinde Shiba Inu tokenine sahip olduğunu bildirdi.

SHIB fiyatı %3 arttı

Son fiyat düşüşünün ortasında balinaların giderek daha fazla Shiba Inu tokeni biriktirdiğini belirtmek önemlidir. SHIB topluluğu aktif olarak meme coin yakımlarına devam ediyor. Shibburn, son 24 saat içinde 26.7 milyondan fazla SHIB tokeninin yakıldığını bildirdi.

Shiba Inu son 24 saatte %3’ten fazla arttı. Yazım sırasında SHIB, ortalama 0,000011 dolar fiyatla işlem görüyor. Bununla birlikte, hâlâ tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 doların (ATH) %87 altında işlem görüyor. Bu arada, SHIB’nin 24 saatlik işlem hacmi %18 düşerek 309.7 milyon dolar oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin