Ethereum balinaları devrede yüklü miktarda alım yaptılar! Piyasayı nasıl etkileyecek?
Ethereum balinaları devrede yüklü miktarda alım yaptılar! Piyasayı nasıl etkileyecek?

Ethereum balinaları devrede yüklü miktarda alım yaptılar! Piyasayı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment tarafından elde edilen bilgiler ışığında Ethereum balinaları düşüşü fırsata çevirip 500 milyon dolar değerinde alım yaptı. Ethereum balinaları 10.000’den fazla coin tutan Ethereum adreslerinin sayısı ATH’ye ulaştığı için yaklaşık 500 milyon dolar değerinde ETH kaparak düşüşte satın alma kararı verdi.

Sağlanan verilere göre büyük ETH adreslerinin sayısını izleyen bir grafik, hem finansal hem de kripto para piyasalarındaki düzeltme nedeniyle varlığın fiyatı son birkaç hafta içinde neredeyse %30 oranında düştü. ETH fiyatı  düştüğü için güçlü bir artışla karşı karşıya kaldı.

Santiment’in önerdiği gibi, grafikte görünen artış, Ethereum‘un fiyatının 4.820 dolara yükselerek 5.000 dolara yükseldiği Kasım ayından bu yana en güçlü değişiklik oldu. Balina alım faaliyetinin ardından yatırımcılar da ralliye katıldı ve çok sayıda kripto alımı gerçekleştirdi. Küçük cüzdan sayıları da şimdiden 1.4 milyona ulaştı.

Ethereum balina işlemleri piyasaya nasıl yansıyacak?

Ethereum Chart

Piyasada güçlü satın alma gücünün ortaya çıkmasıyla birlikte, Ethereum yavaşlamayı başardı ve 2.170 dolarlık yerel dip seviyesinden sıçrama kaydetti. Ancak kripto endüstrisindeki şüpheli duygular nedeniyle, piyasa henüz tam toparlanma moduna girebilmiş değil

ETH, hem kripto hem de geleneksel piyasaları önemli ölçüde etkileyebilecek FOMC toplantısı öncesinde nispeten düşük volatilite ile yerel düşük seviyeden %15 kârla işlem görüyor. İstatistiksel verilere göre, kripto piyasası her toplantıdan sonra daha da düşme eğilimini sürdürüyor. Ancak aynı zamanda, en az üç toplantı, dijital varlık piyasası için kısa ve orta vadeli sıçramalarla sonuçlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin