Ethereum balinaları devrede: Yükseliş kırılması yakın mı?
Ethereum balinaları devrede: Yükseliş kırılması yakın mı?

Ethereum balinaları devrede: Yükseliş kırılması yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinaların yanı sıra Ethereum köpekbalıkları da ETH’ye yaklaşık 700 milyon dolar ekledi. Binance.US ayrıca dört Ethereum spot piyasa çiftinin işlem ücretlerini kaldırarak daha fazla yatırımcıyı teşvik etti. Ethereum, piyasa değeri açısından hâlâ ikinci en büyük kripto para birimidir.

Büyüme için katalizör olarak balina birikimi ve Binance.US sıfır komisyonlu işlemler

Santiment’ten alınan verilere göre, Ethereum (ETH) balinaları ve köpekbalıkları daha fazla Ethereum ekliyor ve burada 100 ila 1 milyon ETH’ye sahip olan kilit hesaplar, kripto paranın toplam arzının üçte ikisine elinde bulunduruyor. Geçen ay cüzdanlarına %2,1 daha fazla toplu para eklediler.

Binance.US ayrıca, borsanın artık ETH/USD, ETH/USDT, ETH/USDC ve ETH/BUSD dahil olmak üzere dört Ethereum çifti için sıfır ücret sunduğunu belirten resmi bir duyuru yaptı. Bu teklifin işlem hacmi gereksinimi olmadığını unutmayın, bu nedenle herkes bundan yararlanabilir ve kolaylıkla ETH ticareti yapmaya başlayabilir.

Ethereum (ETH) satın almalı mısınız?

8 Aralık 2022’de Ethereum’un (ETH) değeri 1.232 dolardı.

Ethereum‘un tüm zamanların en yüksek seviyesi, kripto para biriminin 4.878 dolar değerine ulaştığı 10 Kasım 2021’deydi. ATH’de tokenin değer olarak 3646 dolar veya %296 daha yüksek olduğunu görebiliriz.

Kripto para biriminin 7 günlük performansına bakıldığında Ethereum (ETH) en düşük noktasını 1.225 dolarda görürken, en yüksek noktası 1.302 doları gördü. Burada 77,2 dolarlık bir fark veya %6 fark görebiliriz.

Ancak 24 saatlik performansın üzerinden geçtiğimizde Ethereum (ETH) en düşük noktasını 1.224 dolarda görürken, en yüksek noktası 1.238 doları gördü. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, Ethereum Aralık 2022’nin sonuna kadar 1.320 dolara ulaşabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin