Ethereum balinaları devrede! Bu altcoin'de devasa alım gerçekleşti
Ethereum balinaları devrede! Bu altcoin'de devasa alım gerçekleşti

Ethereum balinaları devrede! Bu altcoin’de devasa alım gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – YouTube’un Polygon’a katılan oyun başkanı Ryan Wyatt, balinaların MATIC satın almasını sağladı. YouTube’un oyun başkanı Ryan Wyatt, Şubat ayında video paylaşım platformundan ayrılmaya ve CEO olarak Polygon Studios’a katılmaya karar verdi.

Buna karşılık, Polygon Studios yeni CEO’su şunları söyledi:

“Yatırım, pazarlama ve geliştirici desteği yoluyla geliştirici ekosistemini büyütmeye ve Web 2.0 ile 3.0 arasındaki boşluğu doldurmaya odaklanacağım. Oyun, eğlence, moda, haber, spor ve daha pek çok alanda Polygon Studios organizasyonuna liderlik edeceğim.”

Ethereum balinası MATIC alımı yapıyor!

Bu haberin ardından, ilk 1000 Ethereum cüzdanı, MATIC’in düşüşünü agresif bir şekilde yemeye atladı. Son 24 saatte, 272. en büyük Ethereum cüzdanı, iki işlemde 5.262,819 dolar değerinde toplam 3.185.778 MATIC birikimi gerçekleştirdi. Veriler, ilk 1000 Ethereum balina hareketi izleme platformu olan WhaleStats tarafından elde edildi.

Balina’nın cüzdanına baktığımızda, 16.257,418 dolar değerinde 9.612,316 MATIC kripto para ile üçüncü en büyük holdingi olarak Polygon’u (MATIC) bulduk. Bununla birlikte, istikrarlı para Tether (USDT) hala onun en büyük holdingi ve bu balinanın önümüzdeki birkaç saat veya gün içinde daha fazla MATIC parası biriktirebileceğinin sinyalini veriyor.

Bu birikimin ardından, başka bir Ethereum balinası MATIC satın alma kararı verdi. Bu balina, MATIC biriktirirken birincisine göre daha agresif görülüyor. Balina şu anda 236. en büyük Ethereum balinası olarak listede yer alıyor. Bu Ethereum balinası, iki işlemde 58.535,762 dolar karşılığında toplam 35.262,507 MATIC birikimine sahip.

Üçüncü balina da MATIC satın alma eylemine katıldı, ilk 1000 ETH cüzdanı arasında 4. sırada yer aldı, balina 13.229,846 dolar karşılığında 819.897 MATIC biriktirdi.

Böylesine büyük bir satın alma, MATIC zincir bağlantı çeviren Top 1000 ETH cüzdanları arasında en çok işlem gören kripto para haline getirdi. Toplamda, balinalar 24 saat içinde 60.080,316 dolar değerinde 39.268.181 biriktirdi. Bu kadar büyük bir satın almanın kripto para fiyatına yardımcı olmamasına rağmen, altcoin’in fiyatı 24 saat içinde %2,54 düşüşle 1,54 dolardan işlem görüyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin