Ethereum balinaları, bakın elinde en çok hangi tokeni tutuyor?

Ethereum balinaları bu altcoini zirveye taşıdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları yaptıkları işlem ve hareketle birlikte gündemde yer almayı başarabiliyor. Farklı altcoin tercihinde de bulunan balinalar, portföylerinde birden fazla varlık tutuyor. En iyi Ethereum balinaları, bir varlık üzerinde en fazla işlem yaptığı token ise gün yüzüne çıktı.

Curve DAO Token (CRV), Livepeer (LPT) tokenını çevirerek son 24 saatte ilk 100 Ethereum (ETH) balinası tarafından en çok işlem gören token olmayı başardı. CRV, Ethereum balinaları tarafından en çok kullanılan akıllı sözleşmeler listesine de girdi. Token şimdilik altıncı sırada duruyor.

Ethereum balinaları CRV’yi ilk 10 içine yerleştirdi

WhaleStates, “BlueWhale0088” adlı bir ETH balinasının 2.13 milyon dolar değerinde CRV tokeni topladığını bildirdi. Balina sadece iki işlemde 824.000 CRV satın aldı. Bu arada, Curve DAO Token, son 24 saat içinde en büyük Ethereum cüzdanları tarafından satın alınan en iyi 10 token listesine de girdi.

Daha önce, bir kripto aracılık platformu olan BIGG Digital Assets Inc, platformlarına CRV dahil 6 yeni token ekledi.

Ethereum balinaları ilginç bir portföy genişletmesine imza atıyor. Hem meme coinlere hem piyasanın önde gelen varlıklarına yatırım yapıyor. Şimdi ise piyasada yeni yer edinmiş varlıklar balinaların ilgisini çekiyor. 

ETH balinaları APE, SPELL ve WOO tokenleri satın alıyor

Ethereum balinaları, cüzdanları yeni varlıklarla dolduruyor. Balinalar bazı kripto paralara alım ilgisini gösteriyor. Tally’ye göre, en iyi ETH balinaları son 24 saat içinde APE, SPELL, WOO ve AAVE tokenleri biriktirdi.

Balina istatistiklerine göre, “Gwen” adlı bir ETH balinası, son 24 saat içinde 5,7 milyon dolar değerinde 10,1 milyon WOO tokeni ekledi.

“Bombur” balinası, SPELL ve APE tokenlarını cüzdanına ekledi. Balina, bir işlemde 3.83 milyon dolar değerinde 774 milyon Spell tokenı satın aldı. Başka bir işlemde, 2.97 milyon dolar değerinde 270 bin APE token ekledi. Bu arada, başka bir ETH cüzdanı 6.67 milyon dolarlık 550 bin APE coin satın aldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin