Ethereum balinaları bu altcoin'i satın almaya başladı! İşte detaylar
Ethereum balinaları bu altcoin'i satın almaya başladı! İşte detaylar

Ethereum balinaları bu altcoin’i satın almaya başladı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain veri hizmeti, MATIC şu anda ilk 1000 Ethereum sahibi arasında en sık işlem gören altcoin oldu. Böylece MATIC, satın alınan dördüncü kripto para oldu. Balinaların toplu halde MATIC biriktirmesi dikkat çekiyor.

Balinalar toplu halde altcoin stokluyor!

WhaleStats balina hareketlerini izleme platformu tarafından elde edilen bilgilerek göre Polygon’un yerel MATIC tokeni, LINK’in önüne geçerek en büyük 1.000 Ethereum balinası için en çok işlem gören altcoin unvanını aldı.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1480841924223320067

MATIC, satın alınan dördüncü kripto para oldu

Son 24 saat içinde MATIC, onu takip eden LINK ile birlikte en çok satın alınan dördüncü kripto para oldu. Ethereum burada ilk sırada yer alıyor ve USDC ve USDT stabil coinleri sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor. Böylece MATIC, balinalar arasında SHIB, LINK ve FTX tokeni ile birlikte en popüler altcoinlerden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Daha önce bildirdiğimiz gibi en büyük Ethereum sahiplerinden bazıları büyük miktarlarda FTX, MATIC ve LINK satın alırken, tüm kripto para piyasası düşüş eğilimindeydi. 8 Ocak Cumartesi günü, ilk 1000 ETH balinası üç işlemde toplam 7.275,966 MATIC satın aldı.  Toplam değeri ise 15.144.497 dolara eşit. Toplam 222.801 LINK ve 2.458.959 FTX (85.522.611 $ değerinde) satın alındı.

Aynı gün, Whale Alert tarafından bildirildiği üzere, anonim kripto para balinaları, 12.119,079 dolara eşit olan 18.2 milyon MATIC taransferi de gerçekleştirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin