Bitcoin fiyatı düşüşe rağmen yakın zamanda hedefine ulaşabilecek mi?

Ethereum balinaları, BTC satarken bakın hangi Metaverse coini almış?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats’a göre, Ethereum balinaları, riskli dönemde Bitcoin’i bırakıyor. Balinalar bu süreçte önde gelen dijital varlık Bitcoin’i (BTC) satarken bir Metaverse altcoinine yığılıyor. Bitcoin’deki riski göz önünde bulunduran balinalar alternatif varlıklara yöneliyor.

Balina izleme platformu, son yedi gün içinde, en büyük 100 ETH sahibinin blok zinciri tabanlı oyun ekosistemi Sandbox’ı (SAND) ortalama 493.764$’dan satın aldı. Ethereum balinaları, ortalama 501.243$ değerinde ise Wrapped Bitcoin (WBTC) sattığını platform tespit etti.

SAND ayrıca 413.765 dolar ile Ethereum balinaları arasında en yüksek çıkışlardan birine sahip. Ancak verilere göre toplam net giriş 79.999 dolar.

Ethereum balinaları, alternatif kazançlara kaçmayı biliyor

Bitcoin en çok satın alınan tokenlerın ilk 10 listesini kırmadı. Ancak yüksek net değere sahip ETH sahipleri arasında en çok satılan beşinci token oldu. WBTC, Bitcoin’e 1:1 sabitlenmiş Ethereum tabanlı bir belirteç. Ethereum balinaları ise WBTC varlığında önemli ölçüde bir satış gerçekleştirmiş oldu. 

Bitcoin girişi, ETH balinaları ile pek iyi performans göstermese de, kripto iç görü firması Glassnode, kurumsal girişlerin ve BTC’ye daha küçük ölçekli yatırımların yükselişte olduğunu  ortaya koyuyor. Bu hafta içinde Micro Strategy başta olmak üzere pek çok kurumsal yatırımı yeniden BTC alımına yöneldi.

Geçen hafta pozitif giriş yapan diğer önemli tokenler arasında Bored Ape Yacht Club’ın ApeCoin’i (APE), oracle sağlayan ağ Chainlink (LINK), katman-2 Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve merkezi olmayan finans platformu Yearn Finance (YFI) yer alıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin