featured

Ethereum balinaları boğaları geride mi tutuyor, son veriler neye işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son veriler, balinaların Ethereum boğalarını engelleyebileceğini gösterdi. Analizlere göre 1.000’den fazla Ethereum tutan adreslerin, mevcut seviyesinde yeniden ETH biriktirmekle ilgilenmediği anlaşıldı. Oldukça büyük miktarda ETH sahibi, kripto paranın 2.000 dolar fiyat seviyesinin üzerinde kalamamasının ardından son dört hafta içinde kripto paralarından vazgeçti. Bu satış baskısı 1.800 dolar fiyat aralığının yakınında kaldı.

Ethereum, bir miktar düşüş yaşadıktan sonra satış baskısını en son bitirdiğinde keskin bir ralli yaşandı. Bu sefer fiyat, 1.790 dolar fiyat seviyesinde destek bulduktan sonra daha az istekliydi. Son veriler, balinaların ETH boğalarını engelleyebileceğini öne sürdü. 1.000’den fazla ETH tutan adreslerin, coinin mevcut seviyesinde yeniden biriktirmekle ilgilenmediği bildirildi.

Arz dağıtım metriği, en az 1.000 ETH tutan balina kategorilerinin çoğunun satış baskısına katkıda bulunduğunu doğruladı. Bu gözleme rağmen, son dört hafta içinde 10 milyondan fazla kripto para tutan adres sayısı artıyor. Bu adres kategorisi, basın zamanında dolaşımdaki tüm Ethereum’un yüzde 17,75’ini kontrol ediyordu.

Kaynak: Santiment

Ayrıca 10 milyondan fazla ETH tutan bu adresler, piyasayı etkilemedi çünkü adres sayısı çok az olabilir. Alternatif olarak bu adreslerin borsalara ait olması da mümkündür. Ethereum döviz rezervleri çıkışlar yaşıyor. Bir sonraki mantıklı açıklama, muhtemelen adresleri saklıyor olmalarıydı. ETH 2.0 mevduatlarının sayısı, aşağıda kırmızı ile gösterildiği gibi son dört hafta içinde artış göstermiştir.

Kaynak: CryptoQuant

Türev piyasasında Ethereum talebini değerlendirme

Ethereum talebi, son 10 günde önemli ölçüde geriledi ve bu da heyecan eksikliğini gösteriyor. Kaldıraç seviyesi, mayıs ayının ikinci haftasında coin fiyatının daha fazla aşağı yönlü hareket etmesiyle birlikte biraz yükseldi. Bunun nedeni muhtemelen açığa satıştı. Ancak, son beş gün içinde ayıların momentumunun tükendiği sıralarda uygun bir geri çekilme yaşandı. Bu, açığa satış yapanların geri çekildiğini gösterdi.

Source: CryptoQuant

Ethereum fiyat hareketi, piyasadaki mevcut çıkmazı yansıtıyor. Basın zamanında ETH 1.825’te işlem gördü ve son beş gündür yatay bir formasyonda işlem görüyor. Son dört haftada aldığı son indirime rağmen düşük talep, ETH boğalarının şu anda neden güçlerini yeniden kazanmak için mücadele ettiğini açıklıyor. Bu güven eksikliği, en iyi kripto para birimlerinin çoğunda da belirgindi.

ambcrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin