Ethereum balinaları Ether biriktirmeye devam ediyor, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştılar
Ethereum balinaları Ether biriktirmeye devam ediyor, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştılar

Ethereum balinaları Ether biriktirmeye devam ediyor, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETH fiyatı düşerken, bir borsa cüzdanı olmayan en büyük cüzdan sahipleri düşüşte satan bireysel yatırımcılardan Ethereum almaya devam ediyor.

Santiment on-chain analitik ajansı, fiyat 2.270 doların biraz altında kaldığından, borsa harici en büyük balinaların Ethereum varlıklarının artmaya devam ettiğini bildirdi.

Balina holdinglerinde artık yeni bir rekora ulaşıldı

Santiment analistleri tarafından sağlanan verilere göre, borsa dışı en büyük cüzdanlar “zayıf ellerden” Ethereum satın alıyor ve şu ana kadar mevcut fiyat düşüşünde 26,22 milyon ETH biriktirdi.

Santiment tweet’i ayrıca, borsa dışı cüzdanların, merkezi kripto borsalarına dayalı cüzdanları gölgede bırakmaya devam ettiğini gösteriyor; Kripto para borsaları, şu anda Ağustos 2015’ten bu yana 3,52 milyon coin ile en düşük Ether miktarını elinde tutuyor. Bu, şu anki 2,221 $ fiyatıyla 59.506.957.092 dolar anlamına geliyor.

Ethereum, fiyat düşüşüne rağmen kârlılığını koruyor

Bir başka zincir üstü veri şirketi IntoTheBlock’a göre, ikinci en büyük kripto para birimini vuran %50 fiyat düşüşüne rağmen, Ethereum kendisine yatırılan tüm fonların %67’si için kârlı olmaya devam ediyor.

Ethereum sahiplerinin yüzde otuzu kayıplarla karşı karşıya ve yüzde 2’si şimdi bile kırılıyor. Yatırımcıların yaklaşık %59’u ilk olarak yaklaşık bir yıl önce Ethereum satın aldı – Ethereum tarafından yakalanan son boğa dalgasından çok önce. Bu uzun vadeli sahiplerin yanı sıra, ETH 4.000 $ seviyesini aştığında, %35 büyük olasılıkla son ralli sırasında ETH’ye girdi.

Bitcoin 38.000 $ seviyesine düştüğü ve Ethereum’un 3.000 $’ın altına sert bir düşüşle karşı karşıya kaldığı için yaklaşık 423 milyon dolarlık kripto pozisyonunun tasfiye edildiğini bildirdi.

Bu tasfiyelerin en az 70 milyon doları Ethereum’daydı.

ETH fiyat düşüşünün nedenlerinden biri

Çinli kripto blog yazarı ve gazeteci Colin Wu tarafından paylaşılan veriler, son Ethereum fiyat düşüşüne katkıda bulunan olası nedenlerden birinin OpenSea pazarı ve NFT yayıncıları olduğunu gösteriyor.

Wu’ya göre, son 14 gün içinde OpenSea adresinden Coinbase’e 21.000 ETH gönderildi. Telif hakkı dağıtıcılarına taşınan Ether miktarı 35.300 coini buldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin