Ethereum balinaları, bakın elinde en çok hangi tokeni tutuyor?

Ethereum balinaları, bakın elinde en çok hangi tokeni tutuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa içindeki dinamikler sürekli değişiyor. Balinalar ise bu değişen dinamiklere ayak uydurmaya çalışıyor. Ethereum balinaları piyasada öne çıkan ve düşüş gösteren varlıklara olan ilgisini ise hiç kaybetmiyor. 

Shiba Inu (SHIB) tokeni son zamanlarda büyük satış baskısı altında işlem gördü. Bununla birlikte, Ethereum (ETH) balina cüzdanlarının en büyüğü, düşüşte bile SHIB tokeni elinde tutuyor gibi.

Ethereum balinaları 436 milyon dolar değerinde SHIB tutuyor

Balina işlem izleyicisine göre, Shiba Inu tokeni, ilk 100 ETH balinası arasında tutulan en büyük token olarak ortaya çıktı. Veriler, en büyük cüzdanların şu anda yaklaşık 436,3 milyon dolar değerinde SHIB tokenine sahip olduğunu gösteriyor. Ancak token ile ilgili balina birikiminde hafif bir düşüş kaydedildi.

En çok tutulan meme coin olan Shiba yine de hafif düşüşün pençesinden kurtulamadı. Ancak buna rağmen balinalar Dogecoin katilini daha fazla benimsiyor.

Shiba’nın bu kadar öne çıkmasının arkasındaki neden ise, Ethereum balinaları tarafından FTX tokeninin geniş bir tasfiyesi olarak görülüyor. Raporlara göre, 17 Haziran itibarıyla, ilk 100 ETH balinası 762 milyon dolardan fazla FTX tokeni tutuyordu. Ancak bu miktar 44.9 milyon dolara kadar düştü. 

En büyük cüzdanlar tarafından büyük miktarda FTX tokeni taşındı. Belirteç, son 24 saat içinde en çok satılan token odu.

Shiba Inu fiyatı %15 arttı

Shiba fiyatları son 24 saatte neredeyse %15 arttı. SHIB, basın zamanında ortalama 0.000009$ fiyatla işlem görüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000088$’dan (ATH) hala %90 aşağıda. Token 24 saatlik işlem hacmi %56’nın üzerinde artış kaydetti. Piyasa değeri ise halen 5 milyar doların üzerinde.

Shibarmy, büyük bir fiyat düşüşü sırasında token için ivmeyi korumayı başardı. Shibburn’e göre, yanma oranı son 24 saatte %126 arttı. Geçtiğimiz 24 saat içinde, topluluk tarafından ölü bir cüzdana 216.05 milyondan fazla SHIB tokeni gönderildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin