Ethereum balinaları ayı piyasasından korunmak için bu varlıkları satın alıyor!
Ethereum balinaları ayı piyasasından korunmak için bu varlıkları satın alıyor!

Ethereum balinaları ayı piyasasından korunmak için bu varlıkları satın alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları, ayı piyasasından korunmak için 138.3 milyon dolar değerinde kripto altın satın aldı. WhaleStats tarafından elde edilen verilere göre, büyük Ethereum sahipleri aktif olarak kripto altın PAXG satın alıyor. Artan ilginin bir sonucu olarak, PAXG, yalnızca stablecoin’lerin ve ilk yüz Ethereum balinasının portföyündeki en büyük üçüncü varlık haline geldi. Böylece, Paxos tarafından ihraç edilen kripto altın, bu yatırımcı grubunun portföyünün %5,04’ünü veya 138 milyon dolarlık bir kısmını oluşturuyor.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1583042981095149568

Büyük Ethereum sahiplerinin bu tür davranışları, finansal piyasaların giderek istikrarsızlaşması durumunda bir tür sigorta fonu oluşturma isteğiyle açıklanabilir. Stagflasyon ve ardından gelen durgunluk riskleri arttığında, altın elde tutmak için iyi bir varlık olabilir. Aynı zamanda bire bir altın destekli PAXG, kripto piyasasından çıkmak istemeyen yatırımcılar için harika bir seçenek gibi görünüyor.

Bununla birlikte, PAXG, en büyük kripto para biriminin altın 2.0 iddiası göz önüne alındığında Bitcoin’e karşı en iyi performansı gösteriyor. Ethereum’a karşı da benzer bir fiyat hareketi gösteriyor.

Balinalar Shiba Inu’dan hâlâ vazgeçmiyor!

Şaşırtıcı bir şekilde, PAXG’den sonra ilk 100 Ethereum balina portföyünde konum büyüklüğüne göre SHIB yer alıyor. Shiba Inu, bu yatırımcı grubunun toplam portföy kapitalizasyonunun %4,47’sini veya 122.8 milyon dolarını oluşturuyor. SHIB’nin değeri son altı aydaki düşüş trendi ile düşse de piyasa hakimiyeti hâlâ etkileyici bir konumda.

Ethereum balinalarının SHIB’ye olan bağlılığını nasıl sürdüreceği belli değil, ancak kripto para biriminin kendisi için bir yandan güvenilir bir destek ve diğer yandan büyük satış tehdidi olmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin