Ethereum balinaları yeniden bu altcoin'e yöneldi!
Ethereum balinaları yeniden bu altcoin'e yöneldi!

Ethereum balinaları yeniden bu altcoin’e yöneldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük Ethereum balinaları, MATIC’i satın almaya devam ederek bu tokene olan ilgi de artıyor. Etheruem balinaları son olarak 17 milyon dolar değerinde MATIC alımı gerçekleştirdi. Birkaç saat önce WhaleStats tarafından iki büyük balina Polygon’un yerel tokeni MATIC’de toplam 17 milyon dolar satın aldığını gösteren birkaç tweet yayınlandı.

Balina hareketlerini izleme platformu WhaleStats, 392. ve 358. sırada yer alan en iyi Ethereum cüzdan sahipleri toplam 11 milyon MATIC tokeni satın aldı. Cüzdan 392, 999.995 ve 1.099,990 MATIC ekleyerek iki satın alma işlemi gerçekleştirdi.

Ethereum balinaları hangi altcoinlere yöneliyor?

İlk Ethereum balinası, önceki iki işlemden üç kat fazla satın aldı. (9.043,038 token). Genel olarak, bu kripto alımlarının fiat karşılığı yaklaşık 11 milyon dolara denk geliyor.

Diğer balina hesabı ise toplam 15.130,234 dolar değerinde MATIC’e sahip ve kripto portföylerinin %28,78’ini oluşturuyor. Ayrıca, bu cüzdandaki MATIC, USD değerine göre en büyük token olarak yer alıyor. WhaleStats, ikinci balinanın toplam MATIC varlıkları hakkında detaylı bilgiye yer vermedi.

Genel olarak, WhaleStats’ın bir başka tweetine göre MATIC ve SHIB, en büyük 1.000 ETH balinası tarafından en sık satın alınan 10 coin arasında yer alıyor. Polygon’un yerel tokeni balinaların favori token listesinde 5. Sırada yer alırken Shiba Inu ise 8. Sırada yer alıyor.

SHIB_ETHwhales_00543

Bu 1.000 balina için yazı yazılırken en çok işlem gören token LINK oldu. FTT, USD değerine göre en büyük kripto para olmaya devam ediyor. SHIB meme coini bu cüzdan sahiplerinin ilk 10 kripto varlıkları listesinde üçüncü sırada yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin