Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler
Yeni ATH’sinden geri dönen Lider Altcoin için işte sırada izlenecek seviyeler

Ethereum ATH’ye yaklaşırken gündemde 1.600 dolar mı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ‘un fiyatı şu anda parabolik bir rallide ve Ocak 2018’de geri alınan bir seviye olan önceki ATH’sini ihlal ettikten sonra grafiklerde yeni bir ATH’ye çok yakın. Aslında, yükselişi Bitcoin’inki ile oldukça benzerdi. 2017’nin en yüksek seviyesine yaklaştığında aynı şey gerçekleşirse, akıllı sözleşmeler platformundan daha fazla yükseliş bekleyebiliriz.

Crypto-Twitter bunun gerçekleşmesinden çok mutluyken, Ethereum blockchain’i yazım zamanında karışık sinyaller verdi. Benzersiz adresler, işlem sayısı ve hatta gas ücretleri bile yükselişte idi, ancak 2017 boğa rallisi veya DeFi yazında olduğu kadar değil.

Zincir içi ölçümler

Ethereum Benzersiz Adresler tablosu

kaynak: Etherscan

Ethereum’un benzersiz adres tablosu, yazım anında bulunduğu yere, 133 milyon benzersiz adrese tutarlı bir şekilde tırmandı. Aslında, 24 saatlik değişiklik 151.000 adreslik pozitif bir artış kaydetti.

Ethereum günlük işlem tablosu ve gas ücretleri

Günlük işlem grafiği, en son 2017 yükselişi sırasında ve 2020’deki DeFi yazında görülen bir seviyeyi vurguladı. Ancak, bu örneklerin aksine, ağdaki gas ücretleri artmadı.

Kaynak: Etherscan

Gas ücretleri bir artış kaydetti, evet, ancak 2017 boğa sezonu ve DeFi yazında görülen kadar belirgin değil. Bu iki şeye işaret ediyor: 2017 yükselişi daha fazla yüke dayanmak için ilerlediğinden bu yana blokzincir gelişti ya da mevcut boğa rallisi henüz çok fazla bireysel yatırımcı çekmedi.

Teknik Yönler

Son olarak, Ethereum açık pozisyonları, burada ekli grafikte görüldüğü gibi, ETH’nin fiyatı eski ATH’ye yaklaştıkça alım satım faaliyetlerinde bir artışa işaret eden bir gelişme olan yeni bir ATH’yi de vurdu. Üstelik fonlama oranı hala nispeten düşüktü ve bu da, daha az kaldıraç nedeniyle piyasada daha az FOMO olduğunu gösteriyor.

Grayscale ne yapıyor?

Burada ilginç olan Grasycale’ın aldığı pozisyon. ETHE, 9 Aralık’tan bu yana 2,94 milyon AUM’da sabit seviyelerde kaldı. ETH, eski ATH’sini yeniden test etmeye veya hatta ihlal etmeye yakın olsa da, özellikle ETHE tekliflerinde genellikle yüksek prim göz önüne alındığında, Grayscale’den herhangi bir hareket görünmüyor.

Aslında, ETHE premium bile, 1 ETHE’nin 1.366.29 $ ‘a mal olması nedeniyle negatif % 1.5 idi ve bu, ETH’nin [1388 $] gerçek spot fiyatından daha düşüktü. Belki de ETH yeni bir ATH’ye ulaştığında, büyük bir artış görecek.

Ethereum fiyatı  için sırada ne var?

Grafikten, ETH’nin ATH’sini 1.420 $ ‘a vurmaktan yalnızca % 3 ila % 5 uzakta olduğu açık. Bununla birlikte, Trend tabanlı Fibonacci geri çekmeyi kullanarak, Ethereum’un fiyatı için bir sonraki savunma hattının 1.618 seviyesinde 1.618 dolar civarında olacağını tahmin edebiliriz, bu da yazım anında durduğu yerden % 15 ila % 20’lik bir artış anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


office 365 satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin