Defi için oyun bitiyor mu? ETH 2.0, Defi için bir tehdit mi?
Defi için oyun bitiyor mu? ETH 2.0, Defi için bir tehdit mi?

Ethereum artışa geçince öncü DeFi koinleri ivme kazandı – fiyatlarda son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının alıcıları alana geri dönerken, Ethereum son 24 saat içinde güçlü bir artış yaşadı. Yalnızca geçen gün, ETH şu anda 375 dolardan işlem gördüğü için % 57 oranında değer kazandı.

Satın alma, Salı ve Çarşamba günleri altcoin piyasasında görülen kapitülasyonun sona ermesi ve devam eden teşvik tartışmalarının haberleriyle tetiklendi. Teşvik tartışmaları görünüşte ABD dolarının değerini düşürdü ve alternatif kripto para birimlerini yükseltti.

DeFi coin’leri son 48 saatlik zaman diliminde çok iyi performans gösterdi. Alanla ilgili çoğu kripto para, son 24 saatte % 5-20 aralığında arttı.

Ethereum’un yükselişi DeFi koinlerine yarıyor

Ethereum’un Cuma günü güçlü bir yükseliş hareketi, DeFi piyasası için yükselişi tetikledi.

CoinGecko’ya göre, önde gelen DeFi coin’leri son 24 saatte% 5-20 oranında değer kazandı. Band Protocol (BAND), Nexus Mutual (NXM) ve Yearn.finance (YFI), bu paketin bir parçası olan ve yükselen birçok DeFi koini arasında.

Ethereum tabanlı bir dizi altcoin yükselişe geçti

Band Protocol, Binance Launchpad’in ALPHA adlı yeni bir token için verim çiftçiliği fırsatlarıyla ilgili olarak yaptığı duyuru sonrası son 24 saatte yaklaşık %15 arttı. Kullanıcılar BAND’larını yatırabilir ve zamanla ALFA kazanabilirler.

Yearn.finance, projenin kurucusu Andre Cronje’nin hala proje üzerinde çalıştığını onaylamasıyla son 24 saat içinde %10’un üzerinde kazanç elde etti. Ethereum tabanlı YFI, bir dizi büyük short pozisyon sahibinin pozisyonlarını kapattıktan sonra yükseliyor. Bu short pozisyonlarının kapatılması, piyasaya güven verdi ve fiyatları daha da yükseltti.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin