ETH 2.0'da tutulan Ethereum miktarı 3 milyon ETH'yi devirdi
ETH 2.0'da tutulan Ethereum miktarı 3 milyon ETH'yi devirdi

Ethereum artık Bitcoin’den daha fazla işlem gerçekleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Messari, Ethereum’un günlük işlem hacminin şu anda Bitcoin’inkinden %28 daha fazla olduğunu tahmin ediyor.

Ağdaki işlemler

Kripto analiz firması Messari’ye göre, Ethereum (ETH) ağındaki günlük işlem hacmi Bitcoin’den (BTC) %28 daha fazla.

19 Ocak’ta Messari’den Ryan Watkins, Ethereum’un günlük işlem hacminin, Ethereum ve Ethereum destekli stablecoinlerin son 24 saatte 12,3 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdiğini gösteren bir grafiğin “parabolik hale geldiğini” tweetledi.

Veriler, DEX hacimlerinin iki kez sayılmasını önlemek için Ethereum için stabil olmayan ERC-20 işlemlerini hariç tutar.

Ethereum ağının boyut ve etkinlik açısından Bitcoin’i geçip geçmediğini izlemek için sekiz temel ölçüm kullanan Blockchain Center’ın “Flippening Index”ine göre, Ethereum, Bitcoin’i geçti.

Blockchain Center’ın verileri, Ethereum’un henüz Bitcoin’in işlem hacmini geçmediğini gösterirken, Flippening Endeksi, Ethereum’un işlem sayısı ve toplam işlem ücretleri ile Bitcoin’i zaten yendiğini belirtiyor.

Veriler ne diyor?

Veriler ayrıca Ethereum’un son aylarda birkaç kez kısa bir süre Bitcoin’i geçtikten sonra %94’lük node sayısına sahip olduğunu gösteriyor.

Ethereum için ivme oluşturmasına rağmen, endeks Google arama hacminin Bitcoin’e kıyasla yalnızca %14 olduğunu ve Ethereum’un piyasa değerinin Bitcoin’in yalnızca %21’i olduğunu gösteriyor. Ancak Messari, Ethereum ekosisteminin tamamının 212 milyar dolar değerinde olduğunu tahmin ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

windows 10 enterprise satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin