featured

Ethereum, altcoin’lerin yükselişine önderlik ediyor! İşte en iyi performans gösterenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerin çoğu yükseliş trendi içinde işlem görüyor. En büyük altcoin olan Ethereum, cumartesi günü yaptığı %10,12’lik rallisi ile yükseliş hareketine öncülük etti. Lido DAO, %59,54’lük yükselişi ile en büyük şovu yapan olmayı başardı.

Cumartesi günü, Ethereum 1,400 dolara dokundu. Piyasa lideri olan Bitcoin ise art arda dört gündür yükseliyor.

Cumartesi, kripto piyasasının 897 milyar dolara düşmesiyle başladı. Ancak daha sonra 965 milyar dolara yükselebilecek bir destek buldu. Bu, yatırımcıların yalnızca temmuz ayında piyasa değerini 80 milyar dolara çıkarmak için piyasaya milyarlarca dolar değerinde kripto para döktüğü anlamına geliyor.

ETH, %10,12’lik rallisi ile cumartesi günü yükseliş seansına öncülük etti. Gözde altcoin’lerden olan BNB, SOL ve XRP yeşilde işlem gördü. Bu kripto para birimleri sırasıyla %4,70, %5,95 ve %5,01 oranlarında artış yaşadı. ADA %3,62 oranında değer kazanırken, BTC ise %1,79 oranında yükseldi.

Ethereum güç veriyor

Lido DAO, %22 artışla gösterinin yıldızı oldu. Bu büyük olasılıkla, Merge ve Ether staking’i çevreleyen heyecan ile yükselişe geçen Ethereum fiyat hareketinden güç aldı.

Bugünün rakamlarına bakıldığında, CoinMarketCap’e göre Ethereum hâlâ %12,23 oranında bir artışla 1,356 dolar civarında işlem görüyor.

Piyasa lideri olan BTC %3,91 ile hâlâ yeşilde. Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA %5,10 oranında yükselişte. Lido DAO hâlâ gösterinin yıldızı ve şu ana kadar %59,54 arttı.

Ethereum altcoin grafik

Cumartesi gününe yükseliş başlamasına rağmen, günün sonunda 24 likidasyon atladı. Cumartesi sonunda 144 milyon dolar olan tasfiyeler, bu sabah 372,31 milyon dolar oldu.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin