Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor
Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor

Ethereum ağına dair kritik gelişme: ETH 2.0 ne zaman geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Vakfı’ndan Danny Ryan ve Justin Drake, Reddit üzerinden katıldıkları bir AMA (Ask Me Anything) etkinliğinde, kullanıcılardan gelen soruları yanıtladı. İkiliye göre ETH 2.0’ın, 2020’nin ilk veya ikinci çeyreğinde başlatılması olası değil.

30 Temmuz’dan önce ETH 2.0 gelmeyecek

Böylelikle ETH 2.0 için lansman tarihi, en erken 30 Temmuz 2020’ye ertelenmiş oldu. Bu tarihte gerçekleşmemesi halinde ise yeni sürüm yıl sonundan önce kesinlikle başlatılacak.

ETH 2.0 Phase 0’ın lansman tarihi hakkında gelen soruya, Drake şöyle cevap verdi:

30 Temmuz 2020’ye kadar (Ethereum 1.0’ın 5. yıl dönümü) başlayabileceğimizi umuyorum. İlk veya ikinci çeyrekte başlamamız olası görünmüyor. Eğer 2020’de başlatılamazsa bu bir hata olur, bu yıl başlatılacağına %95 eminim.

Phase 0, bu yıl kesin olarak başlatılıyor

Ryan ise 2020’de Phase 0’ın başlatılması konusunda daha emin:

Phase 0 kesinlikle 2020’de başlayacak. Denetimler ve test ağları her geçen gün daha da güçleniyor. Tahminler, üçüncü parti denetimlerinin özelliklerine ve sağlığına bağlı. Geri kalanı ise mühendislik endişeleri ve stabilizasyon/optimizasyon. Sonrasında hazır olacağız. Phase 0’ın 2020’de başlatılmaması ihtimal dahilinde değil.

Ethereum haftalık grafiği

Son 24 saatte %3,61 değer kaybeden Ethereum, haberin yazıldığı anda 219,81 dolardan işlem görüyor.

cryptoglobe

2020’de uçuşa geçmesi beklenen 7 kripto para


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin