Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

Birleşme öncesinde Ethereum ağı, günlük yeni adresleri ekliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum için artık zaman daralıyor. Ancak zamanın azalması olumlu yönde. Çünkü topluluk artık bileşme için gün sayıyor. Her ne kadar Eylül ayının ortasında Ethereum Merge gerçekleşecek olsa da daha erken tarih dilimleri de paylaşılıyor.

Biz yine de 14-15 Eylül tarihlerini baz almamızda bir sakınca olmaz. Tarihin yaklaşmasına az süre kalan hem başka platformlarda hem de Ethereum ağı tarafında olumlu haberler geliyor. Bu birleşmeyi birçok borsanın desteklediği zaten biliniyor.

Sabah saatlerinde ise Aave topluluğu farklı bir karar aldığını söylemiştik. Yatırımcıları korumak adına topluluk ETH borcu vermeyi düşünmediğini oylamıştı.

Ethereum ağında farklı yeni adresler

Altcoin’lerin lideri geçtiğimiz ay Merge yükselişini bahane ederek 2.000 dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş şimdi yerini durgunluğa bıraktı. Ancak Ethereum ağı günlük yeni adresleri kaydetmeye devam ediyor.

2 Eylül itibarıyla, Ethereum ağı 204.571.827 benzersiz adrese sahip olduğunu açıkladı. Bu rakam 2 Ağustos’ta 202.361,298 olarak kaydedilmişti. Yani yaklaşık 1 ay boyunca 2.210.529 adreslik bir büyüme geldi.

Eklenen adreslerin mutlaka aktif olduklarını ya da ağa katılan benzersiz kişi sayısını göstermediğini belirtmekte fayda var. Bireysel yatırımcılar bazen farklı Ethereum cüzdanlarında ikiden fazla adrese sahip olabilir.

Ethereum yatırımcıları, yeniden bir ralli bekliyor

Geçtiğimiz ortalama yüzde 50’yi bulan bir artış yaşamıştı. Ancak yatırımcılar bir rallinini daha geleceğine inanıyor. Proof-of-Stake (PoS) blok zincirine geçecek olan Ether yeniden ralli sürdürebilir. Hem beklenti hem de oluşan havanın bu yönde olduğu görülüyor.

Yükselmeye bir işaret Blockchain analiz platformu Santiment tarafından geldi. Santiment, yatırımcıların ETH’yi Haziran 2021’den bu yana short pozisyonlarında değişiklik olduğunu söylüyor. Bu olası bir Ethereum rallisinin ipuçlarını gösterebilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin