Ethereum ağ testi sayesinde ETH fiyatı performansını yukarı taşıyor…

Ethereum ağ testi sayesinde ETH fiyatı performansını yukarı taşıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETH geliştiricileri, uzun zamandır beklenen Merge öncesinde ağın son kostümlü provasının son ayrıntılarını açıkladı ve varlık %14 arttı.

28 Temmuz’da, lider Ethereum geliştiricisi Tim Beiko, Birleştirme’nin son test aşamasından önceki son ayrıntıları paylaştı.

En son hisse kanıtı test ağı geçişi, Ethereum ana ağının en yakın simülasyonu olan Goerli test ağında olacak. Beacon Chain’in Goerli versiyonu Prater olarak adlandırılıyor ve duyuruya göre 6-12 Ağustos tarihleri arasında Paris adlı bir yükseltmede testnet ile birleştirilecek.

Bu gerçekleşmeden önce, Prater’i Goerl ile Birleşmeye hazırlamak için Bellatrix adlı bir önceki yükseltmenin gerçekleşmesi gerekiyor. Bunun 4 Ağustos’ta gerçekleşmesi bekleniyor.

Ethereum ağ için son hazırlıklar

Bülten, birkaç devnet, shadow fork ve kullanımdan kaldırılmış test ağlarındaki Merges’i izleyen yalnızca bir test ağının kaldığını söyledi.

Düğüm operatörlerinin hem konsensüs katmanını hem de yürütme katmanı istemcilerini birlikte güncellemeleri gerekeceğini ekledi. Ethereum sahipleri ve stake edenlerin herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmayacak.

Bu değişiklikler yalnızca düğüm operatörlerini ve test ağı katılımcılarını etkiler. Önceki geliştirici duyurularına göre, gerçek anlaşma 19 Eylül olarak belirlendi. Ancak, Goerli test aşamasıyla ilgili sorunlar varsa bu gecikebilir.

Bu ayın başlarında, maksimum çıkarılabilir değer (MEV) artırma özelliğini test etmek için dokuzuncu gölge çatalı yayına girdi.

Birleştirme, yedi yıl önce başlangıcından bu yana Ethereum’a yapılan en büyük yükseltme olarak ortaya çıkmıştı. Ancak, hisse ispatına geçişin birkaç yıl önce gerçekleşmesi gerekiyordu. Tekrarlanan gecikmeler kullanıcıları ve yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı.

Öte yandan Beacon Chain üzerinde 13.1 milyon ETH stake edildi. Bu, toplam arzın %10,7’sini temsil ediyor. Şu anda ise yaklaşık 21,5 milyar dolar değerinde. Staker’lar şu anda ETH’de %4,6 APY’den yararlanıyor. Ancak Birleşmeden birkaç ay sonrasına kadar bunu geri çekemeyecekler.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin