Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım
Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım

Ethereum, ağ güncellemesinden bu yana 3 milyar dolar ETH yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının Ağustos ayında Ethereum, “London Hard Fork” ağını başlatmıştı. Ağ üzerindeki güncellemenin etkisi gün geçtikçe daha fazla anlaşılıyor. EIP 1559 koduyla da bilinen güncelleme Ether üzerinde büyük yeniliğe imza attı. Bu adım Ether 2.0 için önemli bir adım sayıldı.

Yeni bir ücret mekanizmasının uygulanmasından sonra yok edilen toplam USD cinsinden Ether (ETH) değeri, tarihi seviyesini aştı. Londra güncellemesinden bu yana Ethereum yakımı miktarı 3 milyar doları aştı. Bu yakım ile Ether bir ilki yaşamış oldu.

Piyasanın ikinci, altcoinlerin ise lideri olan Ethereum, pek çok açıdan ilerleyişini sürdürüyor. Sürekli gelişen ve yaşanan hataları bertaraf eden ekip, piyasadaki yerini koruyor. 500 milyar doları geçen piyasa değeriyle önemli bir hakimiyet oluşturuyor.

Londra güncellemesi Ethereum’u bir sınıf atlattı

Otomatik Ethereum (ETH) ağ izleme hizmetleri tarafından paylaşılan en son duyuruya göre, blok zinciri 1 Kasım 2021’e kadar 710.000 Ether’i yok etti. Bu nedenle, devam eden Ethereum (ETH) fiyatının 4.350 dolara yükselmesinin ortasında, net dolaşımdaki Ether arzından hariç tutulan tokenlerin değeri, tarihinde ilk kez 3 milyar doları aştı.

Ethereum (ETH) jetonunun yakma mekanizması ağda 2021 yılının Ağustos ayından bu yana uygulanmaya başlandı. EIP 1559 etkinleştirildiğinde, işlem ücretlerinin bir kısmı periyodik olarak bir “yakma” adresine gönderiliyor.

Ethereum’un altı yıllık tarihindeki en tartışmalı yükseltme oldu. Ancak buna rağmen ana güncellemesi olarak EIP 1559 ile Londra Hard Fork, Ethereum gaz politikasını daha öngörülebilir hale getirdi. Kullanıcıların yegane isteği ise Ether fee ücretlerinin daha düşük olması.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin