0,1 ETH üzerinde tutan Ethereum adresleri rekor seviyeye ulaştı
0,1 ETH üzerinde tutan Ethereum adresleri rekor seviyeye ulaştı

0,1 ETH üzerinde tutan Ethereum adresleri rekor seviyeye ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode’dan elde edilen veriler, 0,1 ETH’nin üzerinde tutan Ethereum adreslerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor.

Glassnode’dan gelen veriler, 0,1 ETH’nin üzerinde tutan Ethereum adreslerinin sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ve ağ için iyi bir işaret olduğunu gösteriyor. Bu tür adreslerin toplam sayısı şu anda yaklaşık 6.823 milyon civarında bulunuyor.

Ethereum, büyük ölçüde merkezi olmayan finansın (DeFi) ve değiştirilemez tokenlerin (NFT’ler) büyümesi nedeniyle son birkaç yılda popülaritesi ve kullanımında patlama yaşadı. 2021, bu adreslerde büyük bir sıçrama gördü ve o yıl kabaca 3,5 milyondan 6 milyona çıktı.

Ethereum’un madencilik hash oranı da birkaç gün önce 1,1 PH/s’ye dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, ağ yavaş yavaş bir hisse kanıtı sistemine doğru ilerlerken geliyor.

Ancak, son iki yılda Ethereum için her şey yolunda gitmedi. Gas ücretleri, yüzlerce dolar değerinde işlem yapmayı göze alamayan birçok kullanıcı için önemli bir sorun haline geldi.

Ethereum’daki ortalama işlem ücretinin son iki hafta içinde %50’den fazla düşmesi konusunda biraz umut var. Layer-2 ölçekleme çözümleri de Loopring, Optimism ve Arbitrum One popüler çözümler arasında olmak üzere bu konuda oldukça iyimserlik sağlandı. Bu ağlar ihmal edilebilir işlem ücretleri sunmasıyla ön plana çıktı.

2022 Ethereum için önemli bir yıl

Ethereum, ETH 2.0 güncellemesiyle PoS’a geçiş yapıyor, ancak geliştiriciler bu addan uzaklaşmayı düşünüyor. Bu, yeni kullanıcılar arasında kafa karışıklığını önlemek için, çekişmedeki yeni isim ‘uzlaşma katmanı’ olarak ifade ediliyor.

Kripto piyasasının geri kalanı gibi, Ethereum da son piyasa çöküşünde büyük bir darbe aldı. Ancak, en azından Pantera’nın CIO’suna göre gelecek parlak görünüyor.

Solana ve Fantom gibi diğer ağlar da kullanıcılara geçiş yapmak için daha fazla teşvik sağlamak için kendilerini geliştiriyor, ancak Fantom pazarın baskın akıllı sözleşme ve dApp platformu olmaya devam ediyor. Ancak JPMorgan Chase, NFT’ler söz konusu olduğunda Ethereum’un Solana’ya karşı bir miktar zemin kaybettiğine inanıyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin