featured

Ethereum 317$’dan 0,10$’a Düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, çarşamba günü kripto para değişim borsası GDAX’da 317$ seviyesindeyken birden 10Cent’e düştü.

ABD firması Coinbase tarafından işletilen GDAX genel başkan yardımcısı Adam White’ın açıklamasına göre, Çarşamba günü milyon dolarlık satma emri, 317.81 $ ila 224.48 $ arasında siparişlerin verilmesine yol açtı.

Sosyal medyadaki pek çok kişi GDAX’i eleştirdi ve gerçekleşmekte olan bir tür yasadışı etkinlik olduğu iddia edildi. GDAX bunu reddetti.

Adam White, gdax.com bloğundan kullanıcılara konuyla ilgili açıklamada bulundu;

ETH-USD İşlem Güncellemesi

21 Haziran 2017, saat 12: 30’da, GDAX ETH-USD sipariş defterine milyon dolarlık bir pazar satışı yapıldı. Bu emirlerin 317,81 dolardan 224,48 dolara doldurulmasıyla% 29,4’lük bir kayma olmasına yol açtı. Bu kayma, yaklaşık 800 adet durdurma kayıp emri ve marj fonlama tasfiyesi şeklinde bir dizi meydana getirerek ETH’nin geçici olarak 0.10 ABD Doları gibi düşük bir ticaret gerçekleştirmesine neden oldu.

Yaptığımız ilk incelemelerde, yanlış işlem veya hesap devralımı belirtisi gösterilmedi. Bu etkinliğin müşterilerimiz için sinir bozucu olabileceğini anlıyoruz. Eşleştiren motorumuz, bu etkinlik boyunca tasarlandığı gibi çalışıyor ve marj gibi gelişmiş özelliklerle ticaret her zaman doğal risk taşıyor.

Kesin bir soruşturma yürütmeye devam ediyoruz ve müşterileri sonuçlanan işlemlerle güncellenmiş olarak tutacağız. Bunu göz önünde bulundurarak, bu esnafın GDAX Ticaret Kurallarımıza (Bölüm 3.1) uygun olarak son derece dikkat edilmesi önemlidir . Düzgün yürütülen emirlere saygı göstermek, bir değişimin bütünlüğünü korumak açısından kritik önem taşır.

Büyük fiyat hareketi karşısında ETH-USD ticaretini geçici olarak durdurmaya karar verdik. Bütün sistemlerin doğru şekilde çalıştığını onayladıktan sonra, Kesinti Sürecimize (Bölüm 5) uygun olarak ticareti geri yükledik .

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin