3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

Ethereum 29 Eylül fiyat görünümü: ETH için yeni kritik seviye 210 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 29 Eylül fiyat görünüme dair önemli detayları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum dün kritik 230 dolar direncini geçme mücadelesi verdiyse de bu seviyeye tutunamayarak bir düşüş trendine girdi.
  • Yaşanan düşüş son olarak 212 dolarda dip görülmesine neden olurken, negatif fiyat hareketleri düşüşün devam etme olasılığını arttırıyor.
  • Saatlik 100 hareketli ortalamanın altında seyreden ETH için 210 dolar artık yeni kritik destek olarak karşımıza çıkıyor.

Ethereum son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 6’ya yakın değer kaybederken, bu kayıp Bitcoin karşısında yüzde 2,5 civarında devam ediyor.

Ethereum 29 Eylül fiyat hareketleri

Ethereum dün 230 dolar engelini aşma yönünde alış işlemlerine sahip olmasına karşın, bu seviyenin hemen üzerinde gelen yoğun satış baskısı ile yeniden bir gerileme hareketine girdi.

Diğer yandan saatlik grafikte önceki gün (27 Eylül) fiyat yükselirken 100 HO’nun 200 HO’yu aşağı yönlü kesmesi, paritenin trendine öncü bir gösterge olmuş gibi görünüyor. 100 HO aşağı yönlü hareket ederken yükselen ETH fiyatının sağlam bir yükseliş olmadığı böylece teyit edilmiş oldu.

ETH/USD paritesinde şu an gelinen nokta ise hareketli ortalamanın altında kalan ve bu seviyeleri kendisine dinamik direnç yapmış bir görünüm. Hafta sonu hareketlerinde grafikte görülen hareketli ortalama seviyeleri kararlı bir şekilde geçilirse, yeni yükseliş olasılıkları üzerine konuşabiliriz.

Aksi durumda yine grafikte görülen son 36 saatteki dip seviyeleri referans alınarak oluşturulmuş trend çizgisi ETH için önemli bir destek seviyesidir. Bu çizginin aşağı yönlü kırılması durumunda ise 210 dolar ana destek seviyesi ile karşı karşıya kalınabilir.

210 dolar ana destek seviyesinin kırılması ise Ether’in kayıplarını hızlandırmasına neden olabilir.

Alış işlemleri için ise Ether’in bu seviyelerden yukarı yönlü sekmeleri dikkatle takip edilmelidir. Ve mutlaka işlemlerde aşağı yönlü hızlı hareketler düşünülerek stop loss konulmalıdır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin