Ethereum neden düştü? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?
Ethereum neden düştü? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?

Ethereum 26 Ekim fiyat analizi: ETH için 200 dolar kritik destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 26 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün güne düşüş ile başladıktan sonra gün boyu toparlanma çabaları gösterdi.
  • Oldukça dar bir bantta işlem gören ETH/USD çifti için 200 dolar desteği hala önemini koruyor.
  • Gelen satışlar 200 doların hemen üstünde karşılanabilirken, Ethereum’un bu satış baskısını gün içinde karşılayacak alıcılar bulması oldukça kritik.

Ethereum 26 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum güne 205 doların altın düşük hacimli ve yatay bir şekilde başladı. Bitfinex’den aldığımız verilere göre ise 203 doların üzerinde tutunmaya çalışan ETH/USD paritesi için 200 dolar ana destek seviyesi olarak durmaya devam ediyor.

Ekim ortasındaki sıçrama ile fiyatını 220 dolar bandına oturtmayı başaran Ethereum, bugün itibarıyla bu kazanımının yaklaşık yüzde 75’ini geri verdiğini görüyoruz.

Ethereum’un dolar karşısındaki durumuna daha geniş perspektifte bakmaya devam edersek 4 saatlik ETH/USD grafiğinde 100 hareketli ortalamanın fiyat üzerinde önemli bir dinamik direnç oluşturduğu net bir şekilde görülüyor.

Ana trendin 100 HO’nun 200 HO altında kalması ile düşüş yönlü olduğu ETH/USD paritesinde 200 HO seviyesi ise şu an 212 dolar seviyesinde olup ikinci bir dinamik direnç görevi görüyor.

Olası bir satış baskısının karşılanamaması durumunda ise 200 doların altına sarkabilecek olan ETH/USD’nin 190 dolara doğru eğilimine rastlayabiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Ether’de görülen düşük hacimden dolayı MACD nötr konumda bulunurken, stokastik osilatörün öğle saatlerine aşağı yönlü aşırı satım bölgesine yönelmek üzere olduğunu görüyoruz. Bu ETH düşüşünün bir miktar daha devam edeceğine işaret edebilir.

ETH/USD paritesinin negatif durumu ayrıca 40 seviyesinde paralel seyreden RSI ve negatif bölgede bulunan CCI göstergeleri ile de teyit edilebiliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin