ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 25 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 25 Ekim fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün 207 dolar seviyesinde bulunan saatlik 200 HO dinamik direncini geçemedi.
  • 100 saatlik hareketli ortalama seviyesine de tutunamayan ETH/USD paritesi bu sayede kısa vadeli yükseliş hareketini sonlandırmış oldu.
  • Ethereum 206 dolar seviyesinde başlattığı düşüş hareketini ise 203 dolara kadar sürdürerek bu seviyede alıcılar ile karşılaştı.

Ethereum 25 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum hafta başında 210 dolar seviyesinden başlattığı düşüş hareketini 202 dolara kadar sürdürdükten sonra başlattığı toparlanma hareketi ise 208 dolar seviyesinde kısıtlı kaldı.

Saatlik 200 hareketli ortalama direncine geçmeyi başaramayan Ether’in bu seviyeden başlattığı düşüş hareketi de bir önceki düşüş seviyesi ile hemen hemen aynı seviyelerde sonlandı. Bu durum Ethereum için 200 doların hemen üstünün önemli bir destek noktası olduğunu gösteriyor.

Ethereum özelinde yaşanan satış işlemleri sonrası gelen tepki alımlarının kısıtlı kalması ETH/USD paritesinin her seferinde daha düşük bantta işlem görmesine neden oluyor. Bu durum ETH fiyatının 200 dolar seviyesinde sıkışmasına neden olacakken, bu seviyenin altına görülen günlük kapanışlar ETH/USD paritesinin kayıplarını hızlandırabilir.

Yukarı yönde bir toparlanma görmek için ilk etapta 210 doların üzerinde günlük kapanışların görülmesi oldukça kritik duruyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD, negatif bölgedeki konumundan gelen tepki alımları ile 0 bölgesine doğru yaklaşırken, yükselişin hızlanması MACD’nin yeniden yeşile dönmesi ile olabilir. Diğer yandan aşırı satım bölgesinden sabah saatlerinde çıkış yapan Stokastik göstergesi kısa vadede alış yönlü bir sinyal veriyor.

Bunun yanında saatlik görünümdeki RSI ve CCI göstergeleri düşük seviyelerdeki konumları ile trend gücünün zayıf olduğunu işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin