13 Nisan Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler
1 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 100 HO’nun üzerine çıkmayı başardı

Ethereum 24 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 24 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum 200 doların hemen üzerinden başlattığı yükseliş hareketini yavaş bir şekilde sürdürüyor.
  • Güne pozitif görünümünü koruyarak başlayan Ether’in saatlik 200 HO seviyesini (208 dolar) -sabah saatlerinde- geçmekte bir miktar zorlandığını görüyoruz.
  • Gün içerisinde dar bantta geçmesi beklenen ETH/USD fiyat hareketlerinin yukarı yönlü 210 dolar seviyesini deneme olasılığı görülüyor.

Ethereum 24 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum son olarak 210 dolar seviyesine kadar yükseldikten sonra bu seviyeden satış baskısı görerek düşüşe geçmişti. Son düşüş dalgası ise 200 dolar seviyesinde sonlandıktan sonra ETH/USD paritesi alıcıların etkisi ile yeniden bir yükseliş hareketine girdi.

Dün günün öğleden sonra başlayan bu yükseliş hareketi bugünde devam ediyor. Yukarı yönlü trend zayıf da olsa kısa vadeli düşüş eğilimini kırdığı için önemli bir hareket olarak görülebilir.

Ethereum’un sabah saatlerinde geldiği nokta ise günün geri kalanındaki yönü için oldukça önemli bir seviye. Zira yazım esnasında iki önemli hareketli ortalaması arasında bulunan ETH fiyatı, destek seviyesindeki 100 HO’ya tutunmayı başarıp, 208 dolar civarındaki 200 HO dinamik direnci üstünde kalırsa kazanımlarını artırabilir. Aksi halde ETH/USD paritesinin yine bir düşüş eğilimini izleyebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD sabah saatlerinde pozitif bölgede bulunsa da durağan seyri henüz yükselişin devamı yönünde bir sinyal vermiyor. Stokastik göstergeye baktığımızda ise aşırı alım bölgesindeki yatay hareketleri dikkat çekiyor. Bu bölgede uzun süre kalması şu an yaşanan düşük miktarlı düzeltmenin sınırlı kalması durumunda yükselişin daha hızlı olacağı şeklinde yorumlanabilir.

Göreceli güç endeksi (RSI) ise sabah saatlerinde 50 seviyesinin üzerindeki konumu ile pozitif bölgede bulunuyor. Gelebilecek bir düzeltme hareketi RSI’nın 50 seviyesinin altına düşürmedikçe yükselişin devam edebileceğinden bahsedebiliriz. Diğer yandan 100 seviyesinin altında bulunan CCI göstergesi, trendin gücünün biraz zayıfladığı yönünde sinyal veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin