Ethereum neden düştü? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?
Ethereum neden düştü? Düşüş sürecek mi, yükseliş mi gelecek?

Ethereum 23 Ekim fiyat görünümü: ETH satış baskısı devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 23 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum’un 210 dolar seviyesinden başlattığı düşüş hareketi bugünde devam ediyor.
  • Saatlik 100 hareketli ortalamanın 200 HO’yu aşağı yönlü kesmesi düşüş trendini tetikleyen durum olarak görülürken, ETH fiyatı şu an negatif görünümde bulunuyor.
  • ETH/USD fiyatının gün içinde ana destek olarak görülen 204 dolar seviyesini test etmesi ihtimali bulunuyor.

Ethereum 23 Ekim fiyat hareketleri

Ana düşüş trendinin altında fiyat hareketlerini gördüğümüz Ether’in bugünde güne düşüş yönlü başladığını görüyoruz. Özellikle saatlik ve 4 saatlik ETH/USD grafiğinde 100 hareketli ortalama seviyesinin dinamik bir direnç olarak hareket ettiği Ethereum’da, bu seviyenin geçilemiyor.

Hareketli ortalama seviyelerindeki direnç kırılamayınca Ether fiyatının daha da aşağılara çekildiğini görüyoruz. Bunun yanında daha önce önemli bir destek seviyesi oluşmuş 204 dolar seviyesine doğru yaklaşan ETH’nin bu noktada göstereceği tepki oldukça önemli gözüküyor.

Eğer 204 dolar desteği çalışmazsa Ethereum’un dolar karşısında 200 doların altına doğru sarkmasını görebiliriz. Öte yandan bir yükseliş hareketinin başlaması için grafikte görülen ana düşüş trend çizgisinin dik bir açı ile kırılması gerekir. Böyle bir durum alıcı yönlü yatırımcıları cesaretlendirecek olup ETH/USD paritesinin yukarı yönlü hızlı hareketlerini görebiliriz.

Ayrıca bu hafta ETH fiyatının iyice sıkışmış olması, bir kopma hareketinin olabileceği yönünde bir hareket olarak algılanabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH fiyatının düşük hacimli ve sıkışmış görünümünden dolayı MACD göstergesinin nötr konumda olduğunu görüyoruz. Güne düşüş yönlü başlayan Ether’den dolayı stokastik göstergede aşağı yönlü hareket ederek düşüşün devam edeceği yönünde hareket ediyor. Stokastik göstergesini ise 50 seviyesinin altında RSI ve negatif trendin güçlü olduğunu gösteren CCI’da destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin