ETH fiyatı artacak mı? Ethereum için yükselişi işaret eden 10 gösterge
ETH fiyatı artacak mı? Ethereum için yükselişi işaret eden 10 gösterge

Ethereum 22 Ekim fiyat görünümü: ETH için kritik seviye 210 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 22 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum hafta sonunu 205 – 210 dolar bandında dalgalı fiyat hareketleri ile geçirdi.
  • Haftaya 205 doların üzerinde başlayan Ether, hafifte olsa bir yükseliş eğilimi gösteriyor.
  • Ana trend saatlik görünümde 100 HO’nun 200 HO altına geçmesi ile düşüş yönlü olsa da bu hareketli ortalamalar arası boşluğun dar olması trendin dönebileceğini gösteriyor.

Ethereum 22 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum hafta sonu hareketlerinde 200 doların üzerinde kalmayı başarırken 200 HO üzerinde kalmayı başaramayarak hafta sonu biterken yeniden düşüş yaşadı. Bu bağlamda 200 saatlik hareketli ortalama kısa vadeli direnç oluştururken, 100 saatlik hareketli ortalamanın ise bir destek seviyesi oluşturduğunu görüyoruz.

Yeni haftaya girildiğinde ise 205 dolar seviyesine kadar düşen fiyatın yeniden toparlanma çabalarını görüyoruz. Bu toparlanma hareketi ile 208 dolardaki saatlik 100 hareketli ortalama desteğini kırma mücadelesi verdiğini gördüğümüz Ether, öğleye kadar bu seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa kazanımlarını artırabilir.

ETH/USD fiyat hareketlerine daha geniş perspektifte baktığımızda 4 saatlik fiyat grafiğinde 200 HO’nun 210 dolardaki konumu ile önemli bir direnç seviyesi oluşturduğunu görüyoruz. Sonuç olarak gün içerisinde 210 doların üzerinde kapanışlar Ether’in yükselişi için oldukça önemli bir hareket olacak gibi gözüküyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD, 22 Ekim sabah saatlerinde yeşile dönmek üzere bir hareket gösteriyor. Eğer MACD’nin pozitif bölgeye geçtiğini görürsek 210 dolar direncinin geçilmesi için önemli bir destek olduğunu düşünebiliriz.

Stokastik göstergenin ise saatlik görünümünde aşırı alım bölgesine hareketi olumlu olarak algılanabilirken RSI göstergesinin dalgalı hareketler ile 50 seviyesinin altında seyretmesi şu an satış baskısının devam ettiğini gösteriyor. Düşük seviyelerde bulunan CCI göstergesi de bu durumu destekler nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin