Ethereum 2022'de ne kadar olacak?
Ethereum 2022'de ne kadar olacak?

Ethereum 2022’de ne kadar olacak? Kemerleri bağlayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi büyük kripto paralar bugün düşüşe devam ediyor. Ancak altcoinlerin lideri ETH; Metaverse, DeFi ve NFT’ler üzerine çok sayıda yenilikçi projeye ev sahipliği yaparken yaklaşan boğa döngüsünde yine sahnede olabilir. Peki Ethereum 2022’de ne kadar olacak?

Ethereum 2022’de ne kadar olacak?

Ethereum’u tahttan indirmeye ve akıllı sözleşme dünyasının süper kahramanı olmaya çalışan bir sürü rakibi var. DeFi, NFT ve Metaverse dünyasında artan heyecan, ETH’nin fiyat hareketine daha fazla yardımcı olabilir. Öte yandan, Proof-of-Stake’e geçiş devam ederken, büyük bir arz sıkıntısı yaşanıyor. Varlığın 2022’nin ikinci çeyreğine kadar 10 bin dolara tırmanabileceği iddia ediliyor.

Ethereum (ETH) DeFi alanındaki tekelini sürdürüyor. Defillama’nın verilerine göre, tüm DeFi alanı tarafından kilitlenen toplam değer şu an 245,98 milyar dolar seviyesinde. Bununla birlikte, yalnızca Ethereum üzerine inşa edilen projeler, toplam DeFi TVL’nin %67’si olan toplam 163,03 milyar dolara eşit.

Binance Smart Chain, Terra ve Avalanche gibi diğer Blockchain’ler sırasıyla sadece 16,22 milyar dolar, 12,33 milyar dolar ve 11,09 milyar dolarlık bir TVL’ye sahip. Şu anda, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen Curve tokeni, 18,82 milyar dolarlık bir TVL ile en iyi DEX konumunda.

DeFi patlaması sürüyor

Toplam Ethereum arzı 118 milyon olup, bunun 7,7 milyon tokeni Proof-of-Stake (PoS) ile birleşmesi için ayrıldı. ETH, DeFi’de kilitliyken ve tüm merkezi borsalardaki likiditesi birlikte toplam 25,7 milyon ETH arzını içeriyor.

Toplu olarak, Metaverse ve DeFi etrafındaki heyecan ve devasa ETH arzı sıkışıklığı, fiyat hareketini 2022’nin ikinci çeyreğine kadar kademeli olarak 10 bin dolara yükseltebilir. NFT’ler son zamanlarda ilgi odağı olurken, Pepsi ve Adidas gibi tanınmış şirketler NFT alanına girmeye hazırlanıyor. Spekülasyonlara göre, piyasaya sürmek için büyük olasılıkla Ethereum platformunu kullanıyorlar. Ancak yukarıda bahsedilen gerçekler hayata geçerse star altcoin projesinin geleceği parlak.

Bu arada yıl bitmeden patlama yapabileceği düşünülen altcoin’in hangisi olduğunu merak ediyor musunuz? Yanıtı buradaki yazımızda.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin