featured

Ethereum 2022 yılı için büyük ralliye mi hazırlanıyor? Performansı BTC’den daha iyi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ve altcoinlerin lideri konumunda bulunan Ethereum, bu hafta iyi bir çıkış yakaladı. Bitcoin’in yükselmesiyle beraber kendini öne çıkardı. Hatta BTC’nin yatay ilerlediği noktalarda daha fazla momentum yakaladı. Altcoinlere de öncülük eden Ether, kritik seviye üzerinde günlük kapanış yaptı. Peki Ethereum 2022 yılı için beklenti neler oldu?

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), bu hafta 3.000 doların üzerinde güçlü bir hamle yaparak bir kez daha Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. ETH fiyatı şu anda 3.100 dolar civarında işlem gördüğü için analistler, ETH fiyatının bu yıl daha da artabileceğinden umutlu.

2021 yılını iyi geçiren kripto para birimi, bu senede damga vurmak istiyor. Madencilik alanında yeni bir sisteme geçiş yapması ve yakım işlemleri fiyatın daha da yukarıya çıkmasını sağlayabilir. Ethereum 2022 yılı fiyat beklentileri daha fazla olduğu düşünülüyor.

Bloomberg analisti Jamie Coutts, indirimli nakit akışı modeline göre ETH fiyatının 6.100 dolar seviyelerine ulaşabileceğine inanıyor. Analist, Ethereum kripto para biriminin “eşsiz bir öz sermaye, emtia ve parasal özellikler karışımına” sahip olduğunu belirtiyor.

Analistler, Ethereum 2022 yılı için ralli bekliyor

Analist Coutts, yürütme katmanının ve fikir birliği katmanının ‘Birleştirme’ konusunda iyimser. Bu, kullanıcıların ETH’lerini stake etmelerine ve bundan gelir elde etmelerine olanak tanıyor. Ethereum işlem ücretlerinin şaşırtıcı bir şekilde %30’u stakerlara dağıtılacak.

Bu nedenle, artan ETH talebi, daha yüksek ücretlere ve daha yüksek ödemelere yol açacaktır. Mevcut performansına göre, Ethereum ağı 2022’de 12,7 milyar dolarlık ücret üretmeye hazırlanıyor.

Kripto para koruma fonu işleten başka bir piyasa analisti Ryan Allis, indirimli nakit akışı modeline göre ETH piyasa değerlemelerinin 832 milyar dolar değerinde olduğuna inanıyor. Ocak 2022’deki Ethereum işlem ücretlerinin 1.3 milyar doları aştığını belirtiyor.

Allis ayrıca Ethereum’un Şubat 2022’deki gelirinin 715.4 milyon ABD doları olduğunu açıklıyor. Bu hesaplamaya göre, yıllık gelir 8,58 milyar ABD doları olmalıdır. Allis, net kârın gelire eşit olduğunu, yani dağıtılmış bir sistemle hiçbir maliyet ilişkilendirilmediğinden %100 kâr olduğunu açıklıyor.

Ethereum 2022 yılı göstergeleri daha pozitif bir görünümde. Yükselişin ana nedeni olarak stake gösteriliyor. Analist son olarak önümüzdeki 20 yıl için ETH için yıllık gelir artış oranını %25 olarak ön görüyor. Analist ETH beklentisi ise 7.000 dolar olarak açıklıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin