ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar yeni bir oynaklık dönemine girerken, Ethereum fiyatı 141 dolara kadar düştü. Teknik göstergeler ETHUSD’nin 2020’de toparlanabileceğini gösteriyor.

Ethereum aşağıdaki 1 günlük PrimeBit grafiğinde görebileceğiniz gibi yerel seviyenin altında 141 doların altına vurdu. Aralık ayının ilk iki günü, kripto para boğaları için bir hayal kırıklığı oldu.

Uzun pozisyonlu yatırımcılar Ethereum’un geri dönebileceğine ve en azından 200 hatta 300 dolara yükselebileceğini düşünüyorlardı. Şimdilik, 300 çok iyimser gözüküyor, hâlbuki bunlar 2019 Haziran ayında gözlemlediğimiz fiyatlardı. İyi tarafından bakarsak, destek sağlam görünüyor.

Diğer taraftan, tarihi verilere ve kripto vadeli işlem piyasalarının durumuna baktığımızda gösteriyor ki olası bir boğa senaryosu hala mümkün. Ethereum’un önümüzdeki birkaç işlem gününde 400 dolara geri dönme ihtimalini önleyen teknik bir işaret yok.

Kripto yatırımcılarının gözü kulağı başta PrimeBit olmak üzere, vadeli işlem piyasalarında olmalı. Ethereum sözleşmeli işlem platformları size yalnızca tahminleri değil, gerçek işlemlere dayalı gerçek eğilimleri de gösterir.

Kripto para sözleşmeleri blockchain topluluğu arasında giderek daha popüler hale geliyor. P2P işlem platformları, popüler CFD brokerlarına mükemmel alternatifler sunuyor. Hiçbir spread yatırımcıyı çekmez, likiditesini arttırmaz ve kripto para birimi fiyatlarının geleceği hakkında iyi bir bilgi vermez.

Vadeli işlemlerin standart piyasaların üzerinde işlem görmesi durumunda, bu fiyatların artması için güçlü bir işaret olabilecek bir “boşluk” açabilir. ETHUSD düşerse veya bu boşluk genişlerse yeni kazanç fırsatları oluşabilir.

2019’da Ethereum, dört milyon aktif adres ve toplam 20 milyon yeni hesap (pasif dâhil) ekleyerek temellerini güçlendirdi. Topluluk, 520’den fazla Ethereum uygulamasının hayata geçirildiğini bildirdi. Bu, yılsonunda toplam sayıyı 2700’den fazla yapacaktır.

Topluluğun kendisi de oldukça güçlü. Popüler bir akıllı sözleşme araç seti Truffle, ayda 25k artışla daha sık indirildi.

Ethereum fiyatları şu anda en düşük seviyede. Her ne kadar şu anda toparlanma sinyalleri görünse de, olası bir ters senaryo da mümkün. Ethereum’da uzun vadeli bir boğa iseniz, PrimeBit sürekli sözleşme borsasında bazı kısa emirlerle pozisyonunuzu korumayı düşünebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin