featured

Yatırımcılar merakla bekliyor, Ethereum 2,000 dolar seviyesinin üzerinde tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Geçtiğimiz gece konsolide olan fiyat, son saatlerde bir miktar artış gördü.

Sabit konsolidasyonun zayıf bir yukarı yönlü teste dönüştüğünü gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, başka bir yerel düşük seviye belirlemesi ve Ethereum’un 1,900 dolarda bulunan ana destek noktasına dönmesi bekleniliyor.

Ethereum

Piyasa, son 24 saat içinde hafif bir yükseliş ivmesi gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin %1,77 oranında yükseliş yaşarken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %1,89 oranında değer kazandı. Piyasanın geri kalanındaki en iyi altcoin’ler de ETH’nin fiyat hareketini takip ediyor.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi:

Boğalar kontrolü yeniden kazanamadığı için Ethereum konsolide olmaya devam ediyor.

ETH, son 24 saat içinde 1,966 dolar ile 2,030 dolar aralığında işlem gördü. Bu da hafif bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %19,21 oranında azalarak 9,7 milyar dolara gerilerken, toplam piyasa değeri 243,48 milyar dolar civarında işlem görüyor.

ETH 4 saatlik grafik:

En gözde altcoin olan ETH, 4 saatlik grafik analizine göre daha fazla düşüş yaşayacak gibi görünüyor.

4 saatlik grafikte, zayıf bir yukarı yönlü test görülüyor. Bu da, muhtemelen önümüzdeki hafta başlarında daha fazla aşağı yönlü testin yaşanmasına sebep olabilir.

ETH fiyatı, geçtiğimiz hafta bir miktar istikrarlıydı. Fiyat genel olarak 2,000 dolar civarında işlem gördü. Bir türlü bu seviyeyi kıramaması, aşağı yönlü riskin hâlâ devam ettiğini gösteriyor. ETH, yavaş bir ivmeyle de olsa 2,000 doların üzerine çıkmayı başardı.

Boğalar piyasa üzerindeki kontrolünü yeniden kazanamadıkları için, fiyat başka bir düşük yerel zirve oluşturacak. Bu da 1,900 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüş yaşanmasına sebep olur. Eğer bu destek noktası iyi savunulamazsa bir sonraki hedef 1,700 dolar olacaktır.

Sonuç olarak

Ethereum fiyat analizi, bugün düşüş gösteriyordu. Yakında boğalar kontörlü ele geçiremezse ETH, 1,900 dolara doğru yeni bir düşüş başlatabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin