19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?
19 Mayıs Ethereum analizi: ETH nereye gidiyor?

Ethereum 200 doları kırabilecek mi? Traderlar yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haberin yazıldığı andan sadece birkaç saat önce Ethereum 200 dolara dek yükseldi. 12 Mart’taki çöküşten bu yana %120 artış gören ETH için bazı analistler, bu yükselişin geçici olduğunu belirtti.

Credible Crypto: “Ethereum boğaları tükendi, düşüş kapıda.”

“Credible Crypto” lakaplı bir kripto para trader’ına göre, Ethereum fiyatında yeni bir düzeltme kapıda olabilir. ETH’nin son birkaç gün içindeki fiyat hareketini gösteren bir grafiğe dikkat çeken analist, aşağıdaki nedenlerden dolayı Ethereum boğalarının tükendiğini iddia etti:

  • ETH, yükselen kamanın altına düştü.
  • Kripto para birimi “günlük arz” seviyesinde 200 dolarda reddedildi
  • Ve göreceli güç endeksi (RSI) ile Ethereum’un fiyatı arasında düşüş bağlantısı oluştu.

“Kara Perşembe’den sonra yön yukarı seyretti.”

Bir başka takma isimli analist Cold Blooded Shiller da geçtiğimiz günlerde benzer bir grafik paylaşmıştı. Grafiğin tutarlılığına dikkat çeken Shiller, Kara Perşembe’den bu yana söz konusu çizelgenin tüm seviyelere doğru şekilde ulaştığının altını çizdi. 

Shiller’a göre ETH için sırada yükseliş var.

Tüm gözler Bitcoin’de

Öte yandan, BTC’deki potansiyel bir ralli altcoin pazarını derinden etkileyebilecek için yatırımcıların Bitcoin’e dikkat etmeleri önemli.

Trader “Cantering Clark” son dönemdeki hareketlerin toplu BTC satışları için elverişli bir ortam yarattığını ve düşüşe hazır olunması gerektiğini söyledi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin