12 Kasım ethereum
12 Kasım Ethereum analizi: ETH’de toparlanma durgun devam ediyor

Ethereum 20 Eylül Fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 20 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ether’in, dün görülen olağan dışı fon çıkış ve girişini sayılmazsa 205 – 210 dolar bandında hareket ettiğini görüyoruz.
  • Saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama civarlarında sakin seyreden ETH/USD paritesi için bu seviyeler önemli bir destek bölgesi.
  • 100 ve 200 HO’nun arasının iyice kapanması ve olası bir 100 HO’nun 200 HO’yu aşağı kesmesine neden olacak 200 doların altına hareket, düşüşü hızlandırabilir.

Ethereum dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 1 oranında değer kaybederken, Bitcoin karşısında ise yüzde 2 oranında bir değer kaybı yaşıyor.

Ethereum 20 Eylül fiyat hareketleri

Dün akşam saatlerinde yaşanan yüksek hacimli işlemlerde ETH fiyatının 196 dolarda sınırlı kalması, olası bir düşüşte bu seviyenin sağlam bir destek noktası olduğunu gösterdi.

İlk gelen düşüş dalgası sonrası alıcıların devreye girmesi ile yeniden yükselişe başlayan ETH/USD bu seferde bir saatlik zaman diliminde 215 dolara kadar çıktı. Bu seviye de yükselişin hareketinin ilk direnç noktası olarak not edilebilir.

Sonrasında başlayan yatay fiyat hareketlerinin ise bu haftaki fiyat hareketlerinde 215 dolar ile 195 dolar bandında hareket edeceğini düşünüyoruz.

Buna göre görülen yatay hareketlerini tahlil etme de en kullanışlı araçlardan biri olan Bollinger bantlarından yararlanılabilir.

Ether fiyatının Bollinger hattının orta çizgisinde konumlandığı sabah saatlerinde, kur hareketinin bantlara doğru hareketi, izlenen dalgalı seyirde fiyatın alt veya üst banda çarpıp yeniden orta çizgiye doğru hareket etmesini sağlayabilir.

Ethereum’un yatay fiyat hareketinin sonlanmasını ise Bollinger bantlarının aşımındaki saatlik kapanışlar ile teyit etmek mümkündür.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Ether’in yatay fiyat hareketlerinden dolayı saatlik MACD nötr konumda bulunuyor. Stoch göstergesi ise aşırı alım bölgesinin hemen altında olup, Ether için bir miktar daha yükseliş hareketini işaret ediyor olabilir. RSI ve CCI göstergelerinin yatay hareket ettiği sabah saatlerinde yukarı yönlü hareketleri ETH/USD paritesinin yükselişi için öncü olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin