Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor
Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor

Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor, Kaç ETH’ye Ulaştı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesi yakın zamanda 3.6 milyon ETH ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Glassnode, şu anki yaklaşık 1.631 dolarlık fiyatıyla, toplam ETH değerinin yaklaşık 6.1 milyar dolar olduğunu bildiriyor. Bu, yükseltmenin arkasında büyük bir desteğin olduğuna işaret eden çok büyük bir meblağ.

https://twitter.com/glassnodealerts/status/1376273620721397764

Stake edilen ETH miktarı o zamandan beri yaklaşık 300.000 düştü, ancak stake etme sözleşmesinin başlatılmasından bu yana net bir büyüme trendi var. Stakerlar 1 Ocak 2021’den bu yana 1 milyonun üzerinde ETH ekledi. Toplam miktar, tüm Ethereum arzının % 3’ünü aşıyor.

ETH 2.0 yükseltmesi, ağda parçalama ve Proof-of-Stake konsensüsüne geçiş dahil olmak üzere çok sayıda iyileştirme getirecek. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, bir Reddit gönderisinde, değişikliklerin nasıl uygulanacağını özetledi:

En önemli değişiklikleri şöyle tanımlanıyor – yuvarlanma merkezli bir yol haritası, basitleştirilmiş bir birleştirme ve aşamaların paralelleştirilmesi. Her şey söylendikten ve yapıldıktan sonra, ağın saniyede 100.000 işlem gerçekleştirmesi bekleniyor.

ETH 2.0 Her Zaman Popülerliğini koruyor

1 Aralık 2020’de yürürlüğe giren ETH 2.0 depozito sözleşmesi, hayata geçmek için minimum doğrulayıcı gerektiriyordu. Bunu kolayca başardı ve daha sonra Buterin’in kendisinden 3.200’den fazla ETH almaya gitti. Yalnızca Kraken kullanıcıları 250.000’den fazla ETH hissesine sahip.

https://twitter.com/krakenfx/status/1344145744656281601

Aşamalı bir şekilde tanıtılacak olan ağda yapılacak değişiklikler, Ethereum’u dApp’larının popülaritesine hazırlayacak. Yüksek gas ücretleri ve işlem süreleri piyasayı olumsuz etkiledi. Uniswap gibi platformlardaki bazı işlemler 100 $ ‘a kadar mal olabilir.

ETH’nin geleceği, işlerin gidişatıyla kesinlikle parlak görünüyor. DeFi pazarı, Ethereum ağının performansına yakından bağlı. Bu nedenle, daha fazla iyileştirmenin ardından, DeFi piyasa istatistikleri büyük bir artış görebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin