Ethereum Stake getirisi beklentilerin aksine düşük olabilir…

Ethereum 2.0, ETH fiyatını beklenen düzeye getirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci varlığı için beklentiler çoğalıyor. Özellikle de güncellemeye az bir süre kala topluluk daha fazlasını bekliyor. Kripto yatırımcıları, ETH’ye sahip olsun ya da olmasın Ethereum 2.0 güncellemesini merak ediyor. Hem Ether için hem de diğer varlıklar için bir mihenk taşı olacak.

Yaygın olarak beklenen Ethereum 2.0 yükseltmesi veya “Birleştirme”, uygulamadan önce bile Ethereum için bir miktar yükseliş hissi oluşturuyor. Uzmanlar, bu güncellemenin ETH’yi 10.000$ fiyat etiketine doğru götüreceğine inanıyor. Öte yandan dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, son 30 günde %23’ün üzerinde bir artış gördü.

Kripto analistleri ETH’nin 10 bin doları geçmesini bekliyor

Kripto meraklısı Lark Davis, Ethereum 2.0’ın ETH’yi 10 bin dolarlık fiyat seviyesine götürecek katalizör olacağını öne sürdü. Son zamanlarda, milyarder Mark Cuban, yaklaşmakta olan yükseltme konusunda “çok iyimser” olduğunu söyledi.

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes ise, ETH’nin yıl sonuna kadar 10.000 dolarlık fiyat işaretini geçeceğini tahmin etmişti. Hayes, hisse kanıtına (PoS) geçişle birlikte ağın bir tahvil gibi davranacağını söyledi. 

ETH son 30 gün içinde iyi performans gösterdi

Uzun zamandır beklenen güncelleme, Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini ve güvenliğini altyapı değişiklikleri yoluyla yükseltmeyi amaçlayacak. Bu yükseltmenin ana noktası, bir iş kanıtı (PoW) konsensüs mekanizmasından bir hisse kanıtı (PoS) modeline geçmesi olacak. Yükseltmenin ayrıca ETH’nin enerji tüketimini %99’a kadar azaltması bekleniyor.

Ethereum tokenı, son 30 günde %23’ün üzerinde bir kazanç kaydetti. Nispeten, Bitcoin aynı zaman diliminde sadece %9 arttı. ETH, haber esnasında 3.240$ fiyatla işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin toplam piyasa değeri 386,8 milyar doların üzerinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin