featured

Ethereum 2.0, ETH fiyatının %25 oranında düşüş yaşamasının önüne geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, Hacim Profili Göstergesinde satıcıların işlemlerinde bir artış olduğunu gösteriyor.  Dolaşımdaki arzının %10’u, Ethereum 2.0 için iyimser olan yatırımcılar tarafından stake edildi.

Ethereum

Düşüş trendinin geçersiz kılınması için 1,200 doların üzerinde kesin bir kırılma yaşanması gerekiyor.

ETH fiyatı, 950 doları hedefleyen başka bir likidite avına başlayabilir. Piyasa duyarlılığı tek başına beklenen boğa koşusunun daha yüksek hedeflerine ulaşamadığından boğaların, düşüş anlatısını değiştirmek için yakında devreye girmesi gerekecek.

Ethereum fiyatının yakında destek göstermesi gerekiyor

En büyük altcoin, geçen haftaki işlem seansında fiyatta %14’lük bir artış yaşadı. Eğilim çizgisi 5 Temmuz’dan 9 Temmuz’a kadar destekleyiciydi ve hafta sonu 1,225 dolar seviyesinin yakınında kırıldı. 200 haftalık hareketli ortalama, 1,200 doların hemen altında ek destek sağladı ancak tutunamadı.

Ethereum, şu anda 1,145 dolar civarında işlem görüyor. Çünkü ayılar hacimdeki artışla her iki engeli de aştı. Pek çok yatırımcının sadece kâr amaçlı bir konsolidasyon olduğunu düşündüğü şeyin, tam bir düşüş eğilimi olduğu ortaya çıktı. Bu noktada, ayıların geçen haftanın giriş seviyesi olan 1,122 dolardan yeni bir likidite avına başlayacakları söylenebilir. Bu seviyenin kırılması durumunda, kısa vadede 1,000 doların altı yeniden test edilebilir.

Bu aşağı yönlü risk, çelişkili piyasa hissiyatının ortasında geliyor. Merkezi olmayan akıllı sözleşme token’ı, son iki yıldaki en düşük işlem ücretlerine sahip. Ek olarak, uzun vadeli yatırımcıların “Serenity” olarak da bilinen Ethereum 2.0’a önemli bir ilgisi var. Ethereum’un toplam dolaşımdaki arzının %10’undan fazlası, yatırımcılardan kısa vadeli kazançlar için ETH satmama taahhüdü olan bir bahis havuzuna yatırıldı.

Yine de teknik veriler yalan söylemez. 1,100 dolar seviyesi kırılırsa fiyat, 1000 doların altına düşebilir. Bir sonraki önemli yükseliş zemini, mayıs ayında kurulan 950 dolarlık bölge olacaktır.

Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, şu anda 1,200 dolar olarak fiyatlandırılan 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde bir kapanış ile gerçek olacaktır. Boğalar bu engeli aşabilirse, ETH fiyatında %30 oranında bir ralli gerçekleşebilir. Bu ralli sonucunda fiyat, 1,500 dolara doğru bir yükseliş yaşayabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin