Ethereum Vakfı, Filecoin (FIL) ile ortaklık kuruyor
Ethereum Vakfı, Filecoin (FIL) ile ortaklık kuruyor

Ethereum 2.0 donanımını oluşturmak için yeni bir plan var: Filecoin (FIL)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Vakfı, Blockchain veri depolama ağı Filecoin (FIL) ile işbirliği içinde uzmanlaşmış madencilik donanımı oluşturma çabalarına kaynak sağlıyor.

Ethereum Vakfı, Filecoin (FIL) ile ortaklık kuruyor

Perşembe günü, Prag’daki geliştiricilerin yıllık toplantısında Ethereum Vakfı araştırmacısı Justin Drake, uygulamaya özel tümleşik devreler için ön tasarımlar veya “beacon zinciri” adı verilen bir yeni teknolojiyi destekleyen ASIC’leri açıkladı. Kripto para birimindeki “ASIC” terimi, madenciliğe uygulanan teknolojiyle daha sık ilişkilendirilirken, önerilen Ethereum 2.0 donanımı, aynı zamanda, hesaplama açısından yoğun bir süreçle meşgul değil.

Bunun yerine, bu ASIC cihazları, Verifiable Delay Function (Doğrulanabilir Gecikme İşlevi) olarak bilinen nispeten daha düşük maliyetli bir işlem yapacak. Bu, madencilerin maddi çıkar sağlama sistemindeki madencilerin yerini alması gereken doğrulayıcıları karıştırmaya yardımcı olur. Buradaki fikir, donanımın herhangi bir bireyin ya da kuruluşun sistem işlemlerinin üstesinden gelmek için yeterli güce sahip olmasını engellemesi.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin