Ethereum Stake getirisi beklentilerin aksine düşük olabilir…

Ethereum 2.0 aktif adresler için ne anlama geliyor? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son kripto piyasası çöküşünde, Ethereum (ETH) en kötü etkilenen varlıkların başında gelmişti. Tokenin son birkaç gündeki performansı göz önüne alındığında, tokenin 1.000 dolarlık destek çizgisini kırmıştı. Bu da kötü bir senaryoyu meydana getirmişti.

Krizin zirvesinde, ETH fiyatları 895 dolara kadar düştü. Fakat neredeyse anında toparlandı. Tüm pazar ise, kripto kışı tehditlerinin büyük ölçüde hissetti. Krizin ardından ise bu hafta geri toparlanma ve kopuş yaşandı.

Sonunda ayı prangalarından kurtulduk mu?

ETH, son dört günde oldukça çarpıcı bir toparlanma kaydetti. Yatırımcılar, piyasada büyük kayıplara yol açan son çöküşün ardından büyük acı içindeydi.

Bununla birlikte, token günlük ticarette ivme kazanmaya başlıyor. ETH şu anda %2,25 arttı ve yazı yazılırken 1.200 doların üzerinde kaldı. Ayrıca, bu noktaya gelmek iзin geçen hafta yaklaşık %21’lik bir yükseliş gösterdi. Son gölge hatalı geliştiricileri şaşırttı ancak ETH 2.0’a hala büyük ilgi var.

Ethereum 2.0 ilgisi hala yüksek

Glassnode, konuyla ilgili son bir gelişmeyi son tweet’te bildirdi. Tweet’e göre, ETH 2.0 mevduat sözleşmesindeki toplam değer, 25 Haziran itibarıyla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 12.954.309 ETH’ye ulaştı.

121.297.250.87’deki toplam Ethereum arzının %11.5’inin ETH 2.0’da depolandığı anlamına geliyor. Bu, mevcut kurların 25 milyar doların üzerinde bir değere sahip olduğunu gösteriyor. Haziran ayının başlangıcından sonra yatırımcılara zamanında bir destek sağlayacak.

ETH yatırımcısı olmak için iyi bir zaman mı?

Ethereum ağı, hacimde oldukça düzensiz bir düşüşe neden olan kalıcı sorunlardan payını almaya devam ediyor. Şu anda %7,5 düşüşle ağ hacmi, Ethereum’da istikrar için yuvarlanan bir blok haline gelmeye başladı.

Ethereum’daki aktif adreslerde bir düşüş oldu. Aslında, aktif adreslerin sayısı (7d MA) 25 Haziran’da 28.149 ile 17 ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Ayrıca, ETH işlem sayısı 40,691 ile 20 ayın en düşük seviyesine ulaştı. Ağda daha önce böyle bir düşüş, Haziran ayındaki son kripto çöküşü sırasında, tasfiyelerin artmak üzere olduğu gözlemlendi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin