Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor
Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor

Ethereum 18 Eylül fiyat görünümü: ETH yeniden 200 doların altında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 18 Eylül fiyat hareketleri için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Dün yaşanan fon çıkışı sonrası ETH 192 dolara kadar geriledi.
  • Dün 226 dolar seviyesinden güne başlayan Ether bu seviyeden daha fazla yükselemeyerek düşüş trendine girdi.
  • Hareketli ortalama seviyelerini geçtikten sonra düşüşü hızlanan ETH/USD paritesi böylelikle 200 doların altını gördü.

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında en ağır kaybı yaşayan büyük kripto paralardan biri oldu ve yüzde 9,20 oranında değer kaybetti. Bitcoin’e karşı ise kayıp şu an için yüzde 6,27 oranında gerçekleşiyor.

Ethereum 18 Eylül fiyat hareketleri

Dün yaşanan ağır düşüş sonrası Ethereum 200 doların altına sarkarak 192 dolar seviyesini gördü. Bu seviyelerden kendisine destek bulan Ether, hafif bir yükseliş göstererek yeniden 200 dolar kapısına yaklaştı.

Düşüşlerin kısıtlı olup, toparlanmanın teyidi için 205 dolar seviyesi önemli bir direnç noktası olarak belirlenirken gün içerisinde bu seviyenin geçilememesi Ethereum’da yeni bir düşüş dalgası görmemize neden olabilir.

Olası bir yeni düşüş dalgasında ise fiyatın ilk etapta 180 dolar seviyelerine kadar gerilemesi beklenebilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Fiyat düşüşünün durması ile sabah seanslarında saatlik MACD’de kısa vadeli alış yönlü bir sinyal oluşuyor. Düşük hacimli yaşanan yükseliş hareketi ise stokastik osilatörün hızlı bir şekilde yükselmesine neden oldu. Bu yükseliş ile aşırı alım bölgesinde bulunan stoch, gün içerisinde yeni bir yükselişin sınırlı olabileceği izlenimini veriyor.

Buna paralel olarak RSI ve CCI’ın henüz yükseliş için yeterli değerlerde olmadığını ve düşük seviyelerde seyrettiğini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin