ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 18 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 18 Ekim fiyat hareketleri için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum 210 doların üzerindeki hareketlerine devam ediyor.
  • Hafta başında fiyatı 249 dolar seviyesine çıktıktan sonra gelen düzeltme hareketlerinin 210 dolar seviyesinde destek oluşturulması önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor.
  • Haftanın geri kalanında ise gelen alımlar 215 dolar seviyesinde kısıtlı kaldığı görülürken Ether’in dar bir bantta seyrettiğini görüyoruz.

Son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise Ethereum dolar karşısında yaklaşık yüzde 1 oranında değer kaybederken Bitcoin karşısında değerini hemen hemen koruduğu görülüyor.

Ethereum 18 Ekim fiyat hareketleri

Ethereum güne 210 doların üzerinde başladıktan sonra gelen düşük hacimli alımlar ile sabah saatlerinde yeniden 215 dolar seviyesini denedi. Fakat bu seviyenin üzerinde kalmayı başaramayan ETH/USD paritesinin yazım esnasında 212 dolardan el değiştirdiğini görüyoruz.

Piyasada görülen genel durağanlığın Ethereum’da yaşandığını görülürken gelebilecek yeni bir yüksek hacimli işlemler içinde dikkatli olmakta fayda var.

Bu düşük volatilite gerçekleşen fiyat hareketlerine göre 210 dolar seviyesinin ana destek ve 215 dolar seviyesinin ana direnç seviyesi olduğu görülüyor. Gün kapanışının bu seviyeleri aşması Ether’in yeni bir trende girmesine neden olabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

ETH/USD saatlik grafiğinde MACD göstergesi nötr bir seviyede bulunurken stokastik göstergenin aşırı alım bölgesinden aşağı yönlü hareketi Ether’in 210 dolar desteğini yeniden test etmesine neden olabilir.

Trend gücünü gösteren RSI ve CCI göstergelerinin ise satım yönlü düşük seviyedeki hareketleri de stokastik göstergesi ile doğru orantılı oldukları görülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin