ethereum 17 ağustos
Ethereum 17 Ağustos fiyat görünümü: ETH kritik 300 dolar direncinde

Ethereum 17 Ağustos fiyat görünümü: ETH kritik 300 dolar direncinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 17 Ağustos fiyat hareketleri için önemli noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum dün nispeten düşük hacimli hareketler ile yatay bir konum işlem gördü.
  • Ether fiyatı 280 dolar seviyesinde kendisine destek bulurken, gelen alışlar ile 300 dolar psikolojik direnç bölgesini test ediyor.
  • Ethereum yatay fiyat hareketleri bu hafta için yukarı eğilimli olduğu için düşük de olsa bir yükseliş trendi yakalamışa benziyor.

Ethereum fiyatının dolar karşısında son 24 saatte yüzde 4,84 oranında bir artış ile 298,57 dolardan el değiştirdiğini görüyoruz. ETH/BTC paritesine baktığımızda ise yüzde 2,46 oranında bir görülüyor.

Ethereum 17 Ağustos fiyat hareketleri

Ethereum, bu hafta başlarında 250 dolar gibi düşük bir seviyeyi gördükten sonra bu alandan kademeli olarak uzaklaştığını gördük. Bu kademeli artış Ether’e kısa vadede bir yükseliş trendi kazandırdı. ETH bugün ise bu yakaladığı yükseliş momentumu ile saatlik grafikte 200 HO seviyesinin de bulunduğu 300 dolar direncini geçmek için çaba sarf ediyor.

Bunun yanında kısa vadeli yükseliş trendi çizgisi Ether için günlük destek seviyesi olarak takip edilecektir. Bu seviyenin altına bir kayma ise Ether’in yeniden 280 dolar desteğine doğru inmesine neden olabilir.

Ethereum için önemli teknik göstergelere baktığımızda saatlik MACD göstergesinin alım yönlü sinyallerini görürken RSI 61 seviye ile pozitif alanı işaret ediyor. Bunun yanında son gelen yükselişler stokastik osilatörünün aşırı alım bölgesinde seyretmesine neden oluyor. Mevcut trend gücünü ölçen CCI ise 115 seviyesi ile trendin devam edebileceği sinyalini veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin